ILMOITAUTUMINEN

Ilmoitautuminen kilpailuihin, sekä KSF:n omien että SAL kilpailu-kalenterissa oleviin, Jäsensivuilla olevalla S-posti lomakkeella.

Yhteystiedot

    
 
Kyrkslätt Skytteförening KSF r.f.
c/o Michael Liljeberg
Gesterbynpolku 10 A8
02410 KIRKKONUMMI
 
Y-tunnus: 2605397-9
 
Puheenohtaja
Lennart Långström
050-532 8524

Ampumakoulu -Nuorisovastaava
Michael Liljeberg
050-570 4205
 
Kotisivu

Sisäänkirjautuminen

AMPUJAN 10 KÄSKYÄ:

Asetta on aina käsiteltävä niin kuin se olisi ladattu
Älä  koskaan osoita tyhjälläkään aseella toista ihmistä
Aloita aina aseen käsittely tarkastamalla, että se on tyhjä
Opettele käsittelemään asettasi huolellisesti ennen ampumaharjoittelun aloittamista
Lataa aseesi vasta kun aloitat ampumisen
Huolehdi siitä, että piippu osoittaa tauluille/maalialueelle = piippukontrolli
Pidä sormi liipaisinkaaren ulkopuolella kunnes olet valmis laukaisemaan = sormikontrolli
Tyhjennä ase välittömästi ammunnan päätyttyä
Huolla aseesi huolehdi aseesi kunnosta
Nollatoleranssi, aseet ja päihteet eivät sovi yhteen

Henna Viljaselle 300m kiväärin 3*40 SM-kultaa uudella SE:llä

Henna Viljanen voitti naisten sarjan 300m vapaakiväärin Suomen mestaruuden uudella Suomen ennätystuloksella 1132p(SE).  Petra Liljeberg sijoittui pronssille tuloksella 1078p. Satu Korhola MA, otti hopeaa tuloksella 1092p.

Naisten sarjan mitalikolmikko 3*40 SM 300m. Kultaa Henna Viljanen KSF, Hapeaa Satu Korhola MA, Pronssia Petra Liljeberg KSF

Petra Liljeberg ja Henna Viljanen kaksoisvoittoon 300m SM-kisoissa

Petra Liljeberg voitti naisten sarjan 300m makuukilpailun Suomen mestaruuden tuloksella 389p 29.6.2019 Hollolassa. Henna Viljanen oli toinen tuloksella 583p ja sinetöi KSF:n kaksoisvoiton naisten sarjassa. Kolmas oli Mikkelin Ampujien Satu Korhola 571p. KSF saavutti lisäksi hopeamitalin Y-sarjan makuun joukkuekilpailussa, joukkueella: Petra Liljeberg 589, Henna Viljanen 583 ja Jan Liljeberg 552. Joukkuekilpailun voiton vei Haminan Ampumaseura ja pronssin Lempäälän Ampujat.

Naisten sarjan mitalikolmikko 60ls makuu SM 300m. Kultaa Petra Liljeberg KSF, Hopeaa Henna Viljanen KSF, Pronssia Satu Korhola MA

JENNA KUISMA EDUSTI SUOMEA EUROOPAN KISOISSA

Historian toiset Euroopan kisat järjestettiin Valko-Venäjän Minskissä 21.-30. kesäkuuta. Kisoissa kilpailtiin 23 lajissa, ja niihin osallistui noin 4000 urheilijaa 50 maasta.

Kisat olivat samalla kahdeksassa lajissa mm. ampumaurheilussa, osa Tokion 2020 olympialaisten karsintajärjestelmää.

Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö HUY nimesi valintakriteerien mukaisesti urheilijat, akkreditointikiintiöiden ja budgetin rajoissa, Euroopan kisoihin. KSF:n Jenna Kuisma nimettiin kisoihin ja hän osallistui naisjunioreiden sekä ilmakiväärin että pienoiskiväärin kilpailuihin.

Jennan ilmakiväärin tulos oli perushyvä 622,8p ja sijoitus 28. Emmi Hyrkäs, Simpeleen Hahlo tähtäsi 623,3p ja sijoittui 24. Voiton vei Romanian Laura Georgeta Coman, ennen Sveitsin Nina Christeniä ja Tshekin Nikola Mazurovaa. Finaaliraja oli 625,6p.

Jenna pienoiskiväärin asentokilpailun 3*40ls tulos oli tuulisissa olosuhteissa 1147p ja sijoitus 31. Emmi Hyrkäs ampui nyt 1145 pistettä ja sijoittui 33. Kiväärivalmentaja Juha Hirvi oli tyytyväinen tyttöjen tekemisiin haasteellisissa olosuhteissa. Finaaliraja oli 1161. Voiton vei Venäjän Julia Zykova ennen Tsekin Nikola Mazurovaa ja Puolan Polina Khorusheva.

Jenna Kuisma EG:N ilmakiväärikilpaulussa Minskissa 

MENS SANA in corpore sano

KSF:n kevätretki 18.5.2019

Ampumaurheilija tietää, että pelkkä tekninen taito ei riitä. Kehon ja mielen vireystila on myös keskeinen tekijä pyrittäessä huipputuloksiin. KSF:n kevätretkeen 18.5. osallistui eri-ikäisiä ampujia tukijoukkoineen. Mukana oli seuran huippu-urheilijatrio, Henna, Jenna ja Sebastian sekä nuoremmat nousevat tähdet, Emma, Juha ja Melinda. Mukana oli myös RSA:n huippu-urheilija, haulikkoampuja Sami Aaltonen joka KSF-trion tavoin palvelee puolustusvoimien urheilukoulussa. Päivä ei olisi voinut olla parempi. Liikuntaa, mukava seura, hieno ilma ja Kotokierroksen mahtavat maisemat. Joskus kaikki on oikein.

Vetovuorossa Emma Malinen ja Melinda Moring

Jenna sijoittui pronssille isch-kilpailussa Hannoverissa

KSF-läisten Keski-Euroopan kilpailumatka päättyi hienosti 12.5.2019 kun Jenna Kuisma nousi palkintopallille naisjunioreiden ilmakiväärikilpailussa päästyään finaaliin peruskilpailun toiseksi parhaalla tuloksella 627,1p ja sijoituttuaan finaalissa kolmanneksi Saksan Melissa Ruschelin ja Ruotsin Johanna Anderssonin jälkeen. 

Naisjunioreiden ilmakiväärin mitalikolmikko: Hopeaa, Johanna Andersson SWE Kultaa, Melissa Ruschel GER, Pronssia, Jenna Kuisma FIN. Kuva ISCH Hannover

Matka tarjosi KSF-läisille henkilökohtaisia ennätyksiä, toistuvia EM-karsintarajan ylityksiä sekä hyviä sijoituksia kovassa seurassa.

Jenna pisteen päässä finaalista hannoverissa

Jenna Kuisma sijoittui 10. naisjunioreiden pienoiskiväärin asentokilpailussa 3*40sk ISCH-kilpailussa Hannoverissa 11.5.2019. Hän tähtäsi 1145p joka tulos oli pisteen alle finaalirajan. Huomenna kilpaillaan Jennan paraatilajissa. Ilmakivääri 60ls.

Hennan finaalipaikka hiuskarvan päässä HANNOVERISSA 10.5.

Henna Viljanen sijoittui yhdeksänneksi naisten sarjan pienoiskiväärin asentokilpailussa 3*40ls tuloksella 1153p joka samalla oli finaaliraja. Vain muutama napakymppi olisi tarvittu lisää finaalipaikkaan. Sebastian oli myös lähellä finaalipaikkaa kun ainoastaan 0,1p olisi tarvittu lisää finaaliin (kuten Pilsenissä). Sebastianin tuilos oli 624,8p ja finaaliraja 624,9p. Epäonnea ehkä mutta täytyy muistaa että  Henna ja Sebastian ampuvat ensimmäistä vuotta aikuisten sarjoissa. Hyvät sijoitukset kansainvälisissä kisoissa ovat merkittäviä saavutuksia. 

Jenna Kuisma oli neljästoista naisjunioreiden pienoiskiväärin makuukilpailussa tuloksella 610,6p. Suomi sijoittui toiseksi makuun joukkuekilpailussa.


Makuun joukkuehopea Suomen tytöille: Essi Heiskanen PiekSA 606,7p, Sonja Siitonen Hahlo 605,7p ja Jenna Kuisma KSF 610,6p. Norja voitti ja Tanska oli kolmas

Suomen miehet voittivat kaikki  hannoverin kiväärin joukkuekilpailut

Suomen miesten joukkue voitti ilmakiväärin joukkuekilpailun (kuten molemmat pienoiskiväärin joukkuekilpailut), nyt joukkueella: Aleksi Leppä HAS 628p (4. finaalissa), Sebastian Långström KSF 624,8p ja Joni Stenström RS 624,7p.

Suomi voitti miesten sarjan kaikki kiväärin joukkuekilpailut. Ilmakiväärin voitto tuli joukkueella: Joni Stenström RS 624,7p, Aleksi Leppä HAS 628,0p ja Sebastian Långström KSF 624,8p. Toinen oli Intia ja kolmas Kazakhstan.

Täydellinen tulosluettelo

Sebastian finaalissa Hannoverissa 9.5.

Sebastian Långström sijoittui kahdeksanneksi pienoiskiväärin asentokilpailussa miesten sarjassa  ISCH-kilpailussa Hannoverissa 9.5.2019. Peruskilpailun tulos oli seitsemänneksi paras 1166p. Henna Viljanen KSF tähtäsi 615p naisten makuukilpailussa sijoittuen 18.

Suomen miesten joukkue voitti lisäksi sekä asento- että makuukilpailun. Asentokilpailun voitti joukkue: Sebastian Långström KSF 1166p, Joni Stenström RS 1163p ja Aleksi Leppä HAS 1160p. Makuukilpailun paras oli Suomen joukkue: Joni Stenström RS 622,1p, Sebastian Långström KSF 621,3p ja Matias Kiuru PAS 620p

Täydellinen tulosluettelo

Sebastian 0,1p finaalipaikasta Pilsenissä 

KSF:n Sebastian Långströmin hyvä vire jatkui GP of Liberation kilpailussa Pilsenissä 2-4.5.2019. Siellä syntyi uusi henkilökohtainen ennätys molemmissa päälajeissa. Ilmakivääriennätys kirjoitetaan nyt 626,7p ja se riitti yhdeksänteen sijaan, 0.1p finaalirajasta. Pienosikiväärin asentokilapilussa 3*40 ls tähtäsi Sebastian 1170p, 4 pistettä yli vanhan ennätyksen ja sijoittui 13. 

GP kilpailu Pilsenissä kuuluu suurimpiin ja kovimpiin lajissaan ja suuri osa maailmaneliitistä on paikalla. Matka jatkuu tästä Hannoverin ISCH-kisoihin missä myös KSF-ampujat Jenna Kuisma ja Henna Viljanen liittyvät joukkoon. 

Sebastian tyytyväisenä Pilsenissä. Täydellinen tulosluettelo 

Huipputuloksia ja kieliongelmia Pekingissä

KSF:n huippu-urheilijat kilpailivat WC-kilpailussa Kiinassa 23-27.4. Kilpailumatka tarjosi sekä riemun hetkiä että pettymyksiä.

Parhaasta suomalaissuorituksesta vastasi Juho Kurki KaA joka selvitti itsensä finaaliin miesten pienoiskiväärin asentokilpailussa sijoittuen lopulta kuudenneksi. Juhon peruskilpailun tulos oli 1173p. Sebastian Långström KSF, sivusi ennätystään tuloksella 1166p ja sijoittui 21. Naisten sarjassa vastasi MQS-ampuja Jenna Kuisma KSF parhaasta suomalaistuloksesta ampumalla uuden henkilökohtaisen ennätyksen 1161p. Henna Viljanen KSF tähtäsi 1129.

Ilmakiväärikilpailussa aiheuttivat kieliongelmat ja asetekniset ongelmat pettymyksiä. Jenna Kuisma piti tauon hyvin alkaneen kilpailun 25. laukauksen jälkeen ja huomasi että joku oli ampunut peltiin. Hän ilmoitti siitä asianmukaisesti ratatuomareille jotka ymmärsivät asian väärin ja laukaus tuomittiin ohiammutuksi. Jenna valitti asiasta uudelleen tulosten tultua julkisiksi ja sai vastaukseksi, että asia korjataan. Näin ei kuitenkaan tehty ja protestiajan mentyä umpeen asialle ei enää voitu mitään. Vaikutelmaksi jäi, että ainoat kielitaitoiset asianosaiset olivat urheilijat. Anteeksiantamatonta arvokilpailussa.

Henna Viljanen tähtäsi ilmakiväärin 60ls kilpailussa 618,2p, Sebastian Långström 617,5p ja Jenna Kuisma 612,2p 59 laukauksella. Todennäköisesti kuljetuksesta johtuva asetekninen ongelma vaikeutti kaiken lisäksi Sebastianin ilmakivääriammuntaa.

Sebastian, Henna ja Jenna WC-kilpailussa Pekingissä 2019

Jenna Kuisma uusi Suomen mestaruutensa sarjassa ik N20

Jenna Kuisma KSF uusi viime vuotisen  N20-sarjan ilmakiväärin Suomen mestaruuden 7.4. 2019 Tampereella. Peruskilpailun tulos 623,9 oli ylivoimaisesti paras ja sama tahti jatkui finaalissa jonka Jenna voitti  9,5 pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Jonna Pukkilaan (Härmän Seudun Ampujat). Pronssille ampui Sonja Siitonen (Simpeleen Hahlo).

Jenna Kuisma iloitsee mestaruuttaan Tampereella 7.4.2019. Kuva Lassi Palo SAL

Lähellä mitalia oli myös Emma Malinen KSF ilmakiväärin sarjassa N16 joka ampui hienosti 402,1p. Pronssimitali oli 0,8p päässä, hopea 2,5 ja kulta 2,9 pisteen päässä 40 laukauksen kisassa. Mitalikolmikko oli Minnea Terkola SaSA,  Pinja Tapio KuusA ja  Mira Terkola SaSA. Naisjunioreiden sarjassa N18 Melinda Moring KSF oli seitsemäs tuloksella 582,6, ja Sandra Moring KSF yhdestoista tuloksella 573,7. Miesjunioreiden sarjassa M18 Tuomas Tapper KSF oli kahdeksas tuloksella 595,1p. Artturi Aarni KSF oli 18. sarjassa M16 tuloksella 349,8p

Ilmakiväärin naisten sarjan asentokilpailussa 3*20ls Petra Liljeberg oli kahdeksas tuloksella 583p

Hopeaa ilmakiväärin yleisessä sarjassa

Sebastian Långström KSF sijoittui hopealle lauantain 6.4. miesten ilmakiväärin kilpailussa. Hän oli sekä peruskilpailun, että finaalin toinen. Peruskilpailun tulos 625,2p kuuluu kauden parhaimpiin. Finaali oli erittäin jännittävä ja johtoasema vaihtui kilpailun aikana monta kertaa. Voiton vei lopulta HAS:n Aleksi Leppä kahden pisteen erolla. ESF:n Cristian Friman oli kolmas. Jan Liljeberg KSF oli 41. tuloksella 577,7p

Sebastian Långström iloitsee SM-hopeaa Tampereella 6.4.2019 tukijoidensa Aake Kallialan ja Jarkko Kotilaisen, Korpikorsu, kanssa.

Naisten ilmakiväärin kilpailussa KSF:llä oli kaksi finalistia, Henna Viljanen (peruskilpailussa 618,6p) joka sijoittui kuudenneksi ja Jenna Kuisma (peruskilpailussa 619,7p)  joka sijoittui kahdeksanneksi. Emma Malinen oli 31. tuloksella 597p, ja Petra Liljeberg 35. tuloksella 595,2p.

Jenna Kuisma EM-kisojen viides

Jenna Kuisma sijoittui viidenneksi naisjunioreiden sarjassa ilma-aseiden EM-kilpailuissa Kroatian Osijeksissä 18.3.2019. 

Peruskilpailu sujui hyvin, tulos 624,9p riitti finaalipaikkaan. Parhaan peruskilpailutuloksen ampui Ranskan Marianne Muller 627,9p. Jenna jatkoi hyvällä finaalilla ja pysytteli kärjen tuntumassa alusta asti. Tilanne oli tasan Jennan ja Unkarin Eszter Meszarosin välillä siinä vaiheessa kun viides tila ratkesi. Uusintammunta oli tasokas ja tasainen Jennan 10,5p vastaan Esztersin 10,7p. Kärki ei ollut kaukana. Voiton vei lopulta Tanskan Stephanie Grundsöe. Toinen oli Saksan Anna Janssen ja kolmas Ranskan Marianne Muller.

Jenna Kuisma EMissä Osijekissä 18.3.2019. Kuva Lassi Palo, SAL

Kirkkonummen kunta palkitsi vuoden 2018 parhaat urheilijat

Kirkkonummen parhaat urheilijat palkittiin 19.3. kunnan järjestämässä vuosittaisessa huomionosoitustilaisuudessa. Tänä vuonna palkittiin 4 KSF:n urheilijaa. KSF:n Kultahippufinaalin voittajajoukkue 14-vuotiaiden sarjassa: Arthur Ekberg, Emma Malinen ja Artturi Aarni sekä Sebastian Långström joka toista vuotta peräkkäin valiittiin Kirkkonummen miesurheilijaksi.

Emma Malinen ja Artturi Aarni olivat paikalla vastaanottamassa kunniakirjat ja palkinnot kunnan palkitsemistilaisuudessa

kevätkokous eerikinkartanolla 21.3. klo. 18.00

Kutsu kevätkokoukseen.

Kultaa, pronssia ja uusi se joKKUEiden SM kisoissa 

Hienot suoritukset joukkuekilpailuissa ovat pitkään olleet eräs seuran tavaramerkeistä.

YLEISEN SARJAN VOITTO UUDELLA SE-tuloksella

KSF voitti yleisen sarjan kultaa joukkue-SM:issä Turussa 2.3. loistavalla uudella Suomen ennätyksellä. Joukkue jossa ampuivat Sebastian Långström, Henna Viljanen ja Jenna Kuisma voitti suurella marginaalilla tuloksella 1872,5p ennen Kuusankosken Ampujia 1823,4p ja Esbo Skytteföreningiä 1821,4p. Voittotulos ylittää vanhaa voimassa olevaa Suomen ennätystä 35,2 pisteellä. KSF meni johtoon heti ensimmäisellä osuudella ja avausmiehen Sebastianin tulos kirjattiin 625,8p. Henna kasvatti johtoa ja tähtäsi 619,3p. Ankkurilla, Jenna Kuismalla ei ollut vaikeuksia varmistaa voitto ja vastasi koko kilpailun parhaasta henkilkökohtaisesta tuloksesta: 627,4p. 

Joukkue-SM:n Y-sarjan mitalikolmikko 2.3.2019. 1. KSF, 2. KuusA, 3. ESF

PRONSsia sarjassa Y18

KSF:n joukkue nuorten sarjassa Y18 sijoittui pronssille tuloksella 1777,0p Turun Seudun Ampujien 1788,2p ja Iso-Kyrön Metsästys- ja Ampumaseuran 1783,2p jälkeen. Joukkue piti kolmannen sijan kilpailun alusta loppuun saakka. Aloittusosuuden ampui Artturi Aarni 578,6p toisen osuuden Tuomas Tapper 596,4p ja ankkurina oli Emma Malinen 602,0p. Emma avasi kivenkovalla sarjalla 104,7p

Mitalikolmikko sarjassa Y18 1. TSA, 2. IMAS, 3. KSF (Emma Malinen, Tuomas Tapper, Artturi Aarni)

Emma MALINEN yli 400-sadan - am-hopeaa

Emman tuloskunto kehittyy nopeasti. AM-kisoissa Helsingissä 9-10.2. tuli hopeaa ilmakiväärin sarjassa N16. Emma joka ampuu ensimmäistä vuotta ilman tukea tähtäsi 402,9p mikä riitti toiseen tilaan. Voiton vei VihA:n Tuulevi Suomus tuloksella 406,1p. Pronssille sijoittui PAS:n Aurora Räsänen tuloksella 386,4p

AM-Mitalistit sarjassa N16. Emma Malinen KSF Kultaa, Tuulevi Suomus VihA Kultaa ja Aurora Räsänen PAS, Pronssia

Jennan huippuvire jatkui Münchenissä

H&N Cup Münchenissä kuuluu maailman kovatasoisimpiin ilma-asekilpailuihin. Tänäkin vuonna osallistujia oli koko maailmasta. Parhaasta suomalaisuorituksesta vastasi KSF:n naisjuniori Jenna Kuisma joka selvitti itsensä finaaliin molempina kilpailupäivinä. Jennan paras sijoitus oli neljäs ja paras peruskilpailun tulos 627.

KSF:n Henna Viljasen paras tulos naisten sarjassa oli 620p ja Sebastian Långströmin miesten sarjassa 619,9p

jenna kuisma ampui hopealle swedish cup-kilpailussa

KSF:n ampujien hyvä tahti jatkui Swedish Cup-kilpailussa kaikkina kolmena kilpailupäivänä. Päätöspäivänä Jenna Kuisma seisoi palkintopallilla N20-sarjan ilmakiväärin hopeamitalistina tuloksella 249,9p/620,7p. Kysymyksessä oli suomalainen kaksoisvoitto sillä kilpailun voitti MyA:n Viivi Kemppi tuloksella 250,8p/628p. Suomen tytöt johtivat vuorotellen finaalia. Jenna tuloskunto on viime aikoina ollut kova siitäkin huolimatta, että aikaa harjoitteluun on jäänyt rajoitetusti. Jennan nimessä on ilmakiväärin naisten sarjan Suomen ennätys ja hän selvitti itsensä finaaliin kaikkina kolmena kilpailupäivänä Sävsjössä. 

Ilmakiväärin N20-sarjan mitalikolmikko: Jenna Kuisma FIN KSF Hopeaa, Viivi Kemppi FIN MyA Kultaa ja Isabelle Jiohansson SWE Pronssia

KSF:n nuorimmat paransivat tulostasoaan päivä päivältä. Viimeisenä kilpailupäivänä Emma Malinen tähtäsi 582,3p, Melinda Moring 579p ja Sandra Moring 577,2p.

Naisten sarjassa Henna Viljasen paras tulos oli 624,3p (Pronssi) ja miesten sarjassa Sebastian Långströmin 620,7p. Henna ja Jenna selvittivät EM-karsintarajansa.

Henna viljanen ampui pronssille swedish cup-kilpailussa

KSF:n perinteinen alkuvuoden kilpailumatka Swedish Cup-kilpailuun Sävsjöhön alkoi menestyksellisesti tänäkin vuonna. Henna Viljanen sijoittui pronssille naisten sarjan ilmakiväärissä hienolla peruskilpailun tuloksella 624,3p. Hän ampui lisäksi erittäin hyvän finaalin todella kovassa seurassa mikä oli mitalisijoituksen edellytyksenä kun kärjen tulostaso ylitti voimassa olevaa Suomen ennätystä. Henna johti ajoittain finaalia. Voittaja,  Anna Skade Nielsen DEN ampui 251,4p ennen Jenny Stene NOR 249,6p (24 laukausta). Hennan pronssitulos oli 228,0p (22laukausta).

Henna Viljanen KSF, naisten ik:n pronssimitalisti Swedish Cup 3.1.2019

Naisjunioreiden sarjassa oli Jenna Kuisma neljäs tuloksella 206,9/622,4p. Sekä Henna että Jenna selvittivät EM-karsintarajan kun kysymyksessä oli samalla EM-näyttökilpailu Suomen ampujille. 

Muutkin KSF:n joukkueen ampujat suoriutuivat hyvin. Naisjunioreiden sarjassa Emma Malinen ampui ensimmäisen 60 laukauksen kilpailunsa joka päättyi tulokseen 580,9p. Emman oma luokka on N16. Melinda Moringin tulos oli  575,7p ja Sandra Moringin 560,8p. Miesten sarjassa Sebastian Långström ampui  617,8p.

Täydellinen tulosluettelo: http://www.swedishcup.nu

Laivamatka Ruotsiin oli raju. Myrskypuuskissa tuulen nopeus ylitti hirmumyrskyn rajan ja matkalla oli yli 10m aaltoja. Ampujien mukaan "keinui" vielä PET-harjoituksen aikana. Seurueeseen kuului myös Sebastianin metsästys- ja harjoitustoveri, kahdesti olympialaisissa käynyt, myös Gladiaattorit-TV-sarjasta ja Korpimakasiinista tuttu painia Rami Hietaniemi jolla oli valmennusleiri Ruotsissa samaan aikaan. http://www.korpimakasiini.fi

Matkanjohtajana Ruotsissa toimii Olli Kuisma

KAKSOISVOITTO KSF:N NUORILLE ESBOTRÄFFENissä

Emma Malinen voitti odotetusti Esboträffenin, 14-16.12, VT14 sarjan tuloksella 290,5p. Artturi Aarni varmisti KSF:n kaksoisvoiton tuloksella 272,5p ennen KuusA:n Kaapo Jäppistä. KSF:n hienoa panosta täydensi lisäksi Arthur Ekbergin viides (247,7p) ja Anton Ekbergin kuudes (215,4p) tila.

Sarjan 14VT palkintojen jako. Voittaja Emma Malinen KSF. Toinen Artturi Aarni KSF (vasemmalla) ja kolmas Kaapo Jäppinen KuusA

Jari Gusev KSF voitti luokan R11M tuloksella 360,5p. Melinda ja Sandra Moring olivat toinen ja kolmas sarjassa N18 tuloksilla 589,7p ja 569,4p, Petra Liljeberg oli naisten sarjan kolmas  tuloksella 595,5p ja Jan Liljeberg miesten sarjan viides tuloksella 567,8p/177,5p. 

EMMA MALINEN NIMETTIIN NUORTEN TEHORYHMÄÄN

Suomen Ampumaurheiluliitto on nimennyt ensi vuoden nuorten tehoryhmään 61 ampumaurheilijaa. KSF:n  kivääriampuja Emma Malinen kuuluu ryhmään. Ryhmään on valittu maamme parhaat nuoret ampujat valintaleirien perusteella. Lajiliiton tarkoituksena on tehostaa tehoryhmän toimintaa. Pienryhmäleirejä on tarkoitus järjestää neljä vuodessa ja yhteisleirejä kolme. Lisäksi järjestetään fysiikkaleiri.

Emma Malinen kuuluu nyt SAL:n nuorten tehoryhmään. Hän osallistuu myös Kisakalliossa järjestettävään yläkoululeiritykseen.

UUSI Komea SE Jenna kuismalta em-näyttökisassa

Jenna Kuisma KSF, voitti naisten sarjan ilmakiväärin Kupittaan Kisoissa joka samalla toimivat EM-näyttökilpailuna. Peruskilpailun tulos 628,7p on uusi Suomen ennätys ja edustaa myös kansainvälisesti erittäin kovaa tasoa naisten sarjassa. Myös finaalin voittotulos 249,3p on niinikään huipputasoa. Jennan oma sarja on vielä N20. Toiseksi sijoittui KitA:n Inka Havukainen 247,5 / 619,8p ja komanneksi KeuSA:n Saana Peltonen 226,7p / 622,3p. Finaalipaikan naisten sarjassa sai myös KSF:n Henna Viljanen joka sijoittui kahdeksanneksi tuloksella 617,2p / 120,1p.

Kupittaan Kisojen naisten sarjan mitalikolmikko 8.12. Jenna Kuisma KSF, Inka Havukainen KitA ja Saana Peltonen KeuSA. Kuva: Copyright © Matti Erkkilä

Jenna voitti myös oman sarjansa N20 9.12.tuloksella 624,9p ennen Viivi Kemppi MyA 620,3p ja Marianne Palo IMAS 617,2p

Miesten sarjassa KSF:n Sebastian Långström sijoittui kuudenneksi tuloksella 163,2p. Peruskilpailussa Sebastian oli neljäs tuloksella 620,4p. Miesten sarjan finaalin voitti HAS:n Aleksi Leppä 247,6p / 618,5p ennen Juho Kurkea KaA 246,1p / 617,3p ja Iso-Britannian Mike Bargeron 225,8p / 621,3p

Jenna Kuisma ampui voittoon Unkarissa

Jenna Kuisma KSF voitti Hungarian Open ilma-asekilpailun naisjunioreiden sarjan Unkarin Szekszárdissa 24.11. Peruskilpailun tulos oli komea 625,3 joka oli neljänneksi paras Korean Eunji Kwonin 628,5, Unkarin Eszter Dénesin 626,4 ja Korean Hangyeolin 625,9 jälkeen. Lähellä finaalipaikkaa oli myös KSF:n toinen edustaja Henna Viljanen tuloksella 617,2 sijoittuen yhdeksänneksi.

Finaali oli sitten Jennan, alusta loppuun. Jenna meni johtoon heti finaalin alussa ja piti johtoasemansa vaikka hopealle sijoittunut Unkarin Laita Gáspár ja pronssimitalisti Korean Eunij Kwon ahdistelivat loppuun asti. Eroa Gáspáriin jäi vain 0,6 pistettä.

Hungarian Open N20 sarjan palkintojen jako: 1. Jenna Kuisma KSF, Suomi 248,8p 2. Laita Gáspár Unkari 248,2. 3 Eunij Kwon Korea 227,1p

Suomalaispanos oli erittäin vahva:

Tuore 300m kaksois-MM-kultamitalisti Aleksi Leppä, HAS voitti miesten sarjan ilmakiväärin tuloksella 250, (627,0) ennen Japanin Takayuki Matsomotoa ja Naoya Okadaa jotka sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi tuloksilla 248,7, (628) ja 225,7 (627)

Matias Kiuru PAS oli miesjunioreiden sarjassa toinen tuloksella 246,9 (620). Voiton vei Unkarin Soma Richárd Hammerl 248,2 (619) ja pronssin Márton Kleinczner TIG.

Samaan aikaan Puolan Bialystokissa

Polish Open ilma-asekilpailu oli tänäkin vuonna kovatasoinen kilpailu jossa Suomea edustivat Juho Kurki KaA ja Sebastian Långström KSF. Molemmat osallistuivat miesten ilmakivääriin.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä voiton vei Unkarin Peter Sidi tuloksella 630,6 ennen Ukrainan Oleg Tsarkov 628,9 ja Valkovenäjän Vitali Bubnovich 627,9. Ensimmäisenä kilpailupäivänä ei ammuttu finaaleja. Juho Kurki KaA oli 8. 622,5 ja Sebastian Långström KSF 11. 621,6.

Toisenakin kilpailupäivänä Peter Sidi HUN oli paras tuloksella 631,5. Finaalissa voiton vei kuitenkin Israelin Sergey Richter 248,9 (628,2) ennen Sidiä 248,3 (631,5) ja Valkovenäjän Vitali Bubnovich 227 (624,9). Juhon sijoitus oli nyt 10. (623,9 ja Sebastianin 13. 621,0

Kuvia ja videoita

EYL - Finaali 18-21.10 KISAKALLIOSSA

Finaali otteluiden videot löytyvät nyt EYL sivuilta

Palkintokorokkeella ilmakiväärin mitalikolmikko, Venäjä, Serbia ja Italia. Vasemmalla ESC-puheenjohtaja Vladimir Lisin, varapuheenjohtaja Pekka Kuusisto sekä kilpailun johtaja Georg-Peter Björkqvist, SFS/KSF. KSF:n menestyksekäs Kultahippujoukkue, Emma Malinen, Artturi Aarni ja Arthur Ekberg avustivat palkintojenjaossa. Kuva Lassi Palo SAL.

KSF vastasi Georg-Peter Björkqvistin johdolla tämän vuoden Euroopan nuorisoliigan loppukilpailun järjestelyistä. Virallinen järjestäjävastuu oli jaettu Suomen Ampumaurheiluliiton ja Svenska Finlands Sportskytteförbundin välillä. Kilpailu käytiin Kisakallion harjoitushallissa johon oli perjantain ja lauantain alkueriä varten rakennettu 30 paikkainen ilma-aserata jota sunnuntain mitaliotteluita varten muutettiin 8-paikkaiseksi radaksi jonka eteen järjestettiin katsomo. Järjestelyissä hyödynnettiin vastahankittuja taululaitteita, ampumapöytiä sekä seinärakenteita. Seuralaiset olivat laajalla rintamalla mukana sekä kilpailutoimitsijoina että radan rakentajina. Järjestelyissä oli mukana myös mm. Lars ja Anders Petterson Sius-Ruotsista, Christer Lassus SFS:stä sekä Risto Aarrekivi joka suunnitteli kauniit ja arvokkaat seremoniat. Juryn puheenjohtajana toimi Kerstin Bodin Ruotsista ja teknisenä asiantuntijana Ghislane Briez Ranskasta

Kilpailu vietiin kaikilta osin läpi suunnitellusti.

Melinda ja Sandra Moring toimivat lipunkantajina seremonioissa.

Suomen kiväärijoukkue Essi Heiskanen, Luukas Koota, Riku Koskela, Riku Laitinen ja Elli Männistö sijoittuivat neljänneksi omassa alkulohkossaan.

Täydellinen tulosluettelo: www.ksf.idrott.fi/EYL2018

Jenna, Henna ja sebastian astuivat palvelukseen

 KSF:n kolme huippu-urheiljaa aloitti varusmiespalveluksensa 15.10 puolustusvoimien urheilukoulussa Santahaminassa. Kaikki kolme ovat tyytyväisiä ja toiveikkaita palveluksen suhteen jonka pitäisi jättää myös aikaa harjoitteluun.

Jenna ja Henna seurasivat Paula Sandholmin, Katarina Långströmin, Emma Nummisen ja Aina Kiven jalanjälkiä, ja ovat näin viides ja kuudes seuran naisjäsenistä joka haluaa suorittaa asepalveluksensa.

Perinteiset kauden päättäjäiset haulikkoradalla 22.9

Sipoon haulikkoradalla puhalsi tuima syystuuli mutta hauskaa oli siitä huolimatta KSF:n kauden päättäjäisissä. SSG:n Jarmo Rosenqvist perehdytti ansiokkaasti haulikkoammunnan saloihin jonka jälkeen ammuttiin lyhennetty 15 kiekon trap-kilpailu. Tom Ekberg oli paras 11 osumalla ennen Jan Ekberg ja Ralf Aspelin jotka molemmat osuivat 10 kiekkoon.

Jan Liljeberg trapammunnassa. Kalle Numminen ja Artturi Aarni odottavat vuoroaan.

mm changwonissa

Hennan, Jennan ja Sebastianin MM-urakka alkoi junioreiden ilmakiväärin parikilpailulla 5.9. Henna ja Sebastian ampuivat joukkueessa Finland 2 ja sijoittuivat seitsemänneksitoista hyvillä tuloksilla 413,3 ja 414,3. Jenna ampui joukkueessa Finland 1 yhdessä ESF:n Cristian Frimanin kanssa ja sijoittuivat 26. myös hyvillä tuloksilla, 415,3 och 409,9. Jenna ampui suomalaisista junioreista parhaan parikilpailutuloksen.

Jenna Kuisma, Sebastian Långström Ja Henna Viljanen Changwonissa, Etelä-Koreassa

KSF hyvä myös henkilökohtaisissa ilmakiväärikilpailuissa

KSF-ampujat tekivät hyvää jälkeä myös henkilökohtaisissa kilpailuissa 7.9. Jenna Kuisma oli vain  0,7p finaalipaikasta naisjunioreiden kilpailussa. Hänen sijoituksensa oli kahdestoista hienolla tuloksella 625,2p. Henna Viljanen tähtäsi 614,4p mikä riitti 61. sijaan kovassa seurassa.  Mitalikolmikko oli Mengyao CHN, VALARIVAN Elavenil IND ja AGRAWAL Shreya IND

Sebastian Långström sijoittui niin ikään 12. hyvällä tuloksella 624,0p, jääden 2,1p finaalipaikasta. Mitalikolmikon muodostivat HAZARIKA Hriday IND, NEKOUNAM Amir Mohammad IRI ja SHAMAKOV Grigorii RUS.

Sekä Jenna että Sebastian olivat parhaat pohjoismaalaiset sarjoissaan.

Henna Viljanen kaksoiskultamitalisti SM-KISOISSA

KSF:n nuoret mitalisateessa.

Henna Viljanen, KSF voitti N20 sarjan 3*40 asentokilpailun Suomen mestaruuden lauantaina 11.8. Tyrrin radalla ja sunnuntaina saman sarjan makuukilpailun mestaruuden.  Kun Hennan kaksoiskultamitalin lisäksi Jenna Kuisma, Melinda Moring ja Sebastian Långström saivat pronssia ja lisäksi Henna, Jenna ja Sebastian asentokilpailun joukkuekultaa uudella Suomen ennätyksellä oli KSF:n nuorten hymy herkässä.

N20 sarjan 3*40 peruskilpailussa Jenna oli toisella sijalla (1149p) ja Henna kolmas (1142p) IMAS:n Marianne Palon jälkeen (1157p). Marianne johti  aluksi finaalia mutta Henna meni johtoon hienon makuuammunnan jälkeen ja piti johtoasemansa finaalin loppuun asti, Jenna sijoittui pronssiile ja Marianne Palo hopealle. Jenna kamppaili ansiokkaasti hopeasta pystyammuntavaiheen aikana ja eroa Marianneen oli 0.8p siinä vaiheessa kun hopeasija ratkesi. Naisjunioreiden makuukilpailussa ei ammuttu finaaleja ja Hennan voittotulos oli 614,9p ennen IMAS:n Marianne Palon 612,4p ja HaaAs:n Susanna Peräahon 609,6p.

N20 sarjan asentokilpailun mitalikolmikko, voittaja, kaksoiskultamitalisti Henna Viljanen keskellä, oikealla pronssimitalisti Jenna Kuisma ja vasemmalla hopealle sijoittunut Marianne Palo IMAS.

N18 sarjassa Melinda Moring sijoittui pronsille tuloksella 579,1p. Kaksoisisar Sandra oli viides tuloksella 553,4p. Voiton vei Punkalaitumen Kunnon Elli Männistö tuloksella 601,2p ja hopean Kuusankosken Ampujien Jonna Mauno 594,4p.

N18 makuukilpailun mitalikolmikko. Oikealla KSF:n Melinda Moring, pronssia. Kultaa: Elli Männistö PuKu, Jonna Mauno KuusA.

M20 sarjan asentokilpailussa sijoittui Sebastian Långström pronsille. Voiton vei ESF:n Cristian Friman ja hopean KaA:n Riku Koskela. Peruskilpailun voitti  Cristian Friman (1166p) Sebastianin ollessa toinen (1155p). PAS:n Mathias Kiuru oli kolmas (1152) ja Riku Koskela neljäs (1138)

Asentokilpailun joukkuekilpailun KSF:n joukkue, Henna, Jenna ja Sebastian, voitti uudella Suomen ennätyksellä 3446p ennen Kankaanpään Ampumaurheilijoita 3345p ja Isokyrön Metsästys- ja Ampumaseuraa 3301p. Makuujoukkuekilpailussa sijoitus oli toinen heti 1,7p voittajajoukkueen KaA.n perässä  (1834,6p/1833,0p), kolmas oli IMAS (1824.4p)

KSF:n menestyksekäs Y20-joukkue, Jenna, Henna ja Sebastian on harjoitellut Juha HIrven, Aake Kallialan ja Jarkko Kotilaisen (Korpikorsu) kanssa ennen SM, PM ja MM-kilpailuja. Koko kolmikko on valittu puolustusvoimien urheilukouluun ja he aloittavat varusmiespalvelunsa lokakuussa.

Kaksoispronssia ja –joukkuekultaa SM-kisoissa

Sebastian Långström otti pronssimitalin molemmissa lajeissa viime viikonlopun pienoiskiväärin yleisten sarjojen SM-kisoissa Salossa.  Lauantain 3*40 asentokilpailu alkoi erittäin hyvissä merkeissä uudella henkilökohtaisella ennätyksellä 1166p jolla Sebastian oli peruskilpailun kakkonen KaA:n Juho Kurjen jälkeen (1169p). Peruskilpailun kolmas oli HAS:n Aleksi Leppä samalla tuloksella kuin Sebastian. Peruskilpailun neljäs oli ESF:n Cristian Friman (1162p) joka lopulta voitti finaalin (454,2p) ennen Juho Kurkea, KaA (454,0p)

Sebastian Långström. Kaksois-SM-pronssimitalisti 3-5.8.2018. Kuva: Iisalmen Kuva.

Sunnuntain makuukilpailukin alkoi Sebastianilla hyvissä merkeissä peruskilpailun kolmannella sijalla 617,3p LehA:n Jaakko Björkbackan (621,6p) ja HAS:n Juha Rutosen (618,5p) jälkeen. Nyt peruskilpailun kahdeksas ESF:n Björn Friman (615,9p/245,0p) vei finaalin voiton. Toinen oli hänen veljensä  Cristian  Friman, ESF joka oli peruskilpailun seitsemäs (616,1p/243,5p). SFS-seurat kuittasivat näin hienon kolmoisvoiton Sebastianin ollessa finaalin kolmas.

Lähellä mitalia oli myös Henna Viljanen KSF, naisten asentokilpailussa 3*40. Hän sijoittui neljänneksi finaalissa Hahlo:n Emmi Hyrkään (443,8p) ja IMAS:n Maranne Palon (442,2p) jälkeen. KitA:n Inka Havukainen ollessa kolmas. Peruskilpailussa Jenna Kuisma KSF oli kolmas tuloksella 1144p, Marianne Palon IMAS, (1149p) ja Saana Peltosen KeuSA,  (1147p) jälkeen. Henna oli kahdeksas tuloksella 1139p ja Petra Liljeberg KSF viidestoista tuloksella 111p.

Makuukilpailussa Petra Liljeberg oli KSF:n naisista paras tuloksella 608,9p joka riitti 12. sijaan. Henna Viljanen oli 16. tuloksella 607,3p ja Jenna Kuisma 22. tuloksella 600,0p. Mitalikolmikon muodostivat: Annika Sihvonen SMAS, 621,0p, Marjo Yli-Kiikka, IMAS 620,2p ja Mira Mäkelä, LappjA (616,7p).

Tällä hetkellä KSF:llä on naisten sarjassa eniten leveyttä huipulla Suomessa. Henna, Jenna ja Petra kuittasivat KSF:lle joukkuekultamitalit sekä asento- että makuukilpailussa.

PETRA KUUDES TUULISESSA EC:ssä

Petra Liljeberg onnistui Euroopacupin makuukilpailussa 30.6 Hollolassa sijoittuen parhaana suomalaisena kuudenneksi tuloksella 574p. Sunnuntain kilpailussa 1.7 tulos oli 568p. ja sijoitus 12. Paras suomalainen oli nyt MA:n Satu Korhola tuloksella 580p. Joukkuekilpailussa 30.6 suomalaisnaiset sijoittuivat 4. joukkueella: Petra Lijeberg 572p. Satu Korhola MA 568p ja Hanna-Kaija Nieminen 557p.LeA. Sunnuntaina ammuttiin myös naisten asentokilpailu ja Suomen joukkue sijoittui kolmanneksi: Satu Korhola MA 1117p, Petra Liljeberg KSF 1078p ja Laura Määttänen KontU 1047p. Norja vei kullan ja Viro hopean. Olosuhteet olivat kilpailun aikana hankalat kovan tuulen takia.

Täydellinen tulosluettelo

Petra kuudes vasemmalta. Mitalikolmikon muodostivat: Sina Busk NOR 584p, Catherine Houlmount FRA 583p ja Marine Schnider SUI 583p.

jENNA  KUISMA NELJÄS NUORTEN WC:ssä SUHLiSSA uudella suomen ennätyksellä

Jenna Kuisma sijoittui neljänneksi tyttöjen ilmakiväärikilpailussa kivenkovassa nuorten maailmancupissa Suhlissa 25.6. Mitalikolmikon muodostivat kaukoidän tytöt, Intian Elavenil Valarivan, Kiinan Zeru Wang ja Taiwan Ying-Shin Lin. Jenna oli näin paras eurooppalainen ja kilpailun taso oli niin kova että finaliin pääsyn edellytyksenä oli uusi Suomen ennätys. Sen Jenna paransi ja uusi ennätys on nyt 626,2p. Vanha ennätys oli Jennan nimissä 621,4p.

Muutkin KSF-läiset ylittivät 620-rajan. Henna Viljanen tähtäsi 620,8p ollen 44. ja Sebastian Långström 620,1p ollen 28. poikien kilpailussa. .Kysymyksessä oli samalla MM-näyttökilpailu ja Jenna osallistuu näin MM-kilpailuihin Koreassa yhdessä Hennan ja Sebastianin.

Sebastian oli lähellä finaalipaikkaa 3*40 kilpailussa jääden siitä 2 pistettä tuloksella 1156p mikä riitti 13. sijaan. Makuutulos tuulisessa säässä oli sarjan paras 398p. Jenna ampui 1154p (31.) ja Henna 1148p (46.)

Kts. Jennan finaali:

 

 

Henna onnittelemassa Jennaa hienon WC-kilpailun jälkeen.

Sebastian kommentoi miesten ilmakiväärin finaalia: Video

Hennan, Jennan ja Sebastianin onnistunut Keski-Euroopan turnee.

International Shooting Competition of Hannover, ISCH, ja Tsekin Pilzenissä käytävä Grand Prix of Liberation ovat kevään perinteisiä kansainvälisiä ulkoratasuurkilpailuja.  Hannoverissa oli sarjat sekä aikuisille, että junioreille, Pilzenissä oli pelkästään aikuisten sarjat. KSF:n Henna Viljanen, Jenna Kuisma ja Sebastian Långström kävivät mittauttamassa kevätkuntoaan ja antamassa MM-näyttöjä. Hyvältä näyttää. Kaikki kolme selvittivät MM-karsintarajan ilmakiväärissä ja Henna ja Sebastian myös pienoiskiväärin asennoissa. Jenna Kuisma ampui tyttöjen ilmakiväärin uuden Suomen ennätyksen 621,4p, ja hänen sijoituksensa oli kahdestoista. Henna Viljanen ampui saman sarjan pienoiskiväärin asentokilpailun uuden SE:n 1159p jolla hän oli peruskilpailun toiseksi paras. Finaalissa hän sijoittui kuudenneksi. Sebastian selvitti itsensä finaaliin Hannoverissa kaikissa lajeissa ja sijoittui ilmakiväärissä kahdeksanneksi, pienoiskiväärin makuukilpailussa seitsemänneksi ja asennoissa kahdeksanneksi. Sebastian selvitti itsensä myös Pilzenin ilmakiväärin miesten sarjan finaaliin parhaana suomalaisena sijoittuen kahdeksanneksi hyvällä tuloksella 623,3p.

Suomalaisten miesjunioreiden joukkue (Cristian Friman ESF, Matias Kiuru PAS ja Sebastian Långström KSF) ylsi mitalisijoille Hannoverissa kaikissa lajeissa. Makuukilapilussa hopealle, ilmakiväärissä pronssille ja asennoissa hopealle. Suomen toinen ilmakiväärin mixed joukkue muodostettiin KSF ampujista. Henna ja Sebastian pääsivät finaaliin sijoittuen viidenneksi.

Pilzenissä puolestaan miesten asentokilpailun hyvin tasainen joukkue, (Cristian Friman, ESF, Sebastian Långström KSF ja Joni Stenström RS) ylsivät hienoon kahdeksanteen sijaan kovassa seurassa. Ilmakiväärissä meni vielä paremmin ja joukkue sijoittui neljänneksi.

Kts täydelliset tulokset:

Resultatlistor

Pilzen: http://liberation.hyperlink.cz/libera18/Results_GP_Liber_2018.pdf

Hannover: http://www.i-s-c-h.de/index.php/de/

PET-harjoitus ennen kilpailua Hannoverissa

Artturi Aarni - Artur ekberg - emma malinen

KSF:N VT14 KULTAjoukkue kh-finaalissaa 22.4. salossa

KSF:n nuoret tekivät sen taas. Kultaa neljätoistavuotiaiden ilmakiväärin vastapainotukisarjan joukkuekilpailussa. Kilpailusta odotettiin jännittävä ja sitä se oli. Emma ampui kuten eilen erittäin tarkasti ja kun lisäksi Artur ja Artturi venyivät ja onnistuivat hienosti selvittivät nuoret itsensä välieriin jossa oli vastassa HlAS. Siitä jatkettiin semifinaaliin jossa vastassa oli Hahlo ja lopulta finaaliin isäntäseuraa SaSa vastaan. Tiukimmille joukkue joutui välierissä jossa HlAS:n vastus oli kova, tässä Emman täysosuma - viisi kaatunutta taulua - oli ratkaiseva. Hopealle sijoittui SaSa ja jaetulle pronssille Hahlo ja KA. KSF on kaksi kertaa aikaisemminkin voittanut VT14 sarjan joukkuekultaa Kultahippufinaalissa. Perinteitä vaalitaan ja jälkikasvua on. Joukkuekilpailun tulokset, ampumajärjestys, Emma, Artur, Artturi: /Site/Data/1686/Files/14VT%20IK%20Joukkue.pdf

Ilmakiväärin VT14-sarjan joukkuemitalistit: Kultaa: KSF, Hopea, Salon Seudun Ampujat ja jaettu pronssi, Kauhavan Ampujat ja Simpeleen Hahlo.

Hopeaa Emma Maliselle Kultahippufinaalissa

KSF:n Emma Malinen sijoittui toiseksi Kultahippufinalissa Salossa 21.4. Kultahippufinaali on valtakunnallinen suuri ampumaurheilukilpailu lapsille ja nuorille joka tänä vuonna keräsi noin 300 osallistujaa 44 seurasta kaikkialta Suomesta.

Emma Malinen oli ilmakiväärin 14VT sarjassa jo toista vuotta peräkkäin KH:n mitalitaistelussa ja kesti ennakkosuosikin paineet, tänä vuonna pujotettiin kaulaan hopeinen mitali. Emman tulos oli hieno 300,4p kolmenkymmenen laukauksen kisassa. Voiton vei Kankaanpään Ampujien Alexandra Rosenlew 303,6p ja pronssille sijoittui Simpeleen Hahlon Sonja Myllys 299,4p. KSF:llä oli sarjassa peräti neljän ampujan edustus. Artturi Aarni oli 26. tuloksella 271,9p, Artur Ekberg 34. tuloksella 262,0p ja Antton Ekberg 47. tuloksella 217,4p. Valter Lindqvist oli 27. sarjassa IK 10IT tuloksella 189,9p. 20 laukauksen kisassa

KSF:n hyvillä Kultahippusuorituksilla on pitkät perinteet ja jälkikasvu näyttää turvatulta. Huomenna on vuorossa erittäin jännittävä joukkuekilpailu.

Kultahippufinaalin sarjan IK 14 VT mitalistit. Vasemmalta: Emma Malinen KSF, Hopeaa, Alexandra Rosenlew KaA Kultaa ja Sonja Myllys Hahlo Pronssia

SM-KAKSOISVOITTO KSF:n JENNALLE JA HENNALLE

Jenna Kuisma voitti toisen kultamitalinsa ilma-aseiden SM-kisoissa Kisakalliossa 8.4. naisjunioreiden ilmakiväärin asentokilpailussa. Henna Viljanen oli toinen ja KSF:n kaksoisvoitto tosiasia. Jennan tulos oli 594p ja Hennan 590p. Kolmas oli Suvi Petäjäsaari MyA tuloksella 586p.

Viimeisenä kilpailupäivänä sijoittui Sebastian kuudenneksi miesten ilmakiväärissä ja Jenna kahdeksanneksi naisten ilmakiväärissä.

Sebastian oli peruskilpailun kolmas tuloksella 620,7p. Juha Malinen, 44. tuloksella 569,2p ja Jan Liljeberg 46. tuloksella 565,3p. Naisten sarjassa oli Jenna Kuisma peruskilpailun viides tuloksella 412,6p, Henna Viljanen 15. tuloksella 406,5, Petra Liljeberg  30. tuloksella 398,5p, Melinda Moring 43. tuloksella 379,0p ja Sandra Moring 44. tuloksella 370,2p

Jenna ja Henna SM-kaksoisvoittoon 8.4. Ilmakivääri 3*20 N20.

JENNA KUISMA SUOMEN MESTARI

Jenna Kuisma KSF voitti N20 sarjan ilmakiväärin Suomen mestaruuden 7.4. huippujännittävän finaalin jälkeen jossa sijoitukset vaihtuivat useita kertoja Jennan ja hopeamitalistin IMAS-seuran Marianne Palon välillä. Lopulta kärkikaksikon keskenäinen paremmuus jouduttiin ratkaisemaan shoot-offilla jonka Jenna voitti 10.3 - 10.1. Kolmas oli Tohmajärven Urheilijoiden Jenni Nenonen. Jennan peruskilpailun tulos 415,5p oli hänen hunkilökohtainen ennätyksensä ja peruskilpailun paras. Maranne Palo tähtäsi 414,2p.

KSF:n toisesta mitalista vastasi Sebastian Långström joka sijoittui toiseksi M20 sarjan ilmakiväärissä. Tämän sarjan voitti ESF:n Cristian Friman uudella finaalin SE:llä 249,3p. Kolmas oli PAS:n Matias Kiuru. Peruskilpailun parhaan tuloksen ampui Sebastian 620,0p. Matias 619,6p ja Cristian 617, Juha Malinen oli seitsemäs tuloksella 570,3p. Ilmakiväärin sarjassa N18 oli Melinda Moring kahdestoista tuloksella 388,1p ja Sandra Moring viidestoista tuloksella 365,5p. Artturi Aarni oli ilmakiväärin M16 sarjan 24. tuloksella 304,2p.

Pistesijan saavutti myös Petra Liljeberg naisten ilmakiväärin makuukilpailussa hienolla tuloksella 629,5p joka riitti viidenteen sijaan. Mitalikolmikko oli: Mira Mäkelä LappjA 633,5p, Pauliina Frilander-Soini PieksA 632,9p ja Katarina Laine HlAS 632,3p

Jenna Kuisma voitti N20 Ilmakiväärin Suomen mestaruuden. Kuva Lassi Palo, SAL

JARI GUSEVILLE SM-HOPEAA

Jari Gusev sijoittui hienosti hopealle ilma-aseiden SM-kisoissa Kisakalliossa 6.4. Jari kilpaili sarjassa R11Y ja tähtäsi tuloksen 553p 60 laukauksen kilpailussa. Kultamitalisti oli MA:n  Timo Nyström ja pronssin vei Mikael Toivainen VA-VS

Jari Gusev hienosti SM-hopealle ilmakiväärin sarjassa R11Y

Sebastianille maailmancup hopeaa

Sebastian Långström sijoittui hopealle nuorten maailmancup-kilpailussa Sydneyssä 23.3. pienoiskiväärin 3*40 kilpailussa. Peruskilpailussa Sebastianin sijoitus oli kolmas tuloksella 1157p, Unkarin Zalan Peklerin (1165p) ja Kiinan Changhong Zangin  (1162p) jälkeen. Neljänneksi sijoittui Kiinan Xuechi Li samalla tuloksella kuin Sebastian.

Polviasento finaalin alussa oli työläs ja Sebastian oli seitsemäntenä 15 laukauksen jälkeen. Makuuasento sujui kuitenkin erittäin hyvin ja sijoitus makuun jälkeen oli neljäs. Kun pystyasentokin alkoi hyvin onnistui Sebastian ohittamaan Unkarin Zalan Peklerin ja Romanian Dragomir Iordachen ja säilyttämään kakkostilan kilpailun loppuun saakka. Voiton vei Kiinan Changhong Zang.

Kilpailu käytiin tuulisissa olosuhteissa samalla radalla jolla Sebastianin valmentaja Juha Hirvi voitti olymppiahopeaa kahdeksantoista vuotta sitten. Sebastianin hopeamitali on seuran KSF:n ensimmäinen maailmancupmitali.

Tuloksia, kuvia ja videoita kilpailusta:

http://www.issf-sports.org/competitions/venue.ashx?cshipid=2398

Nuorten WC-mitalistit 3*40 pk. Kultaa: Changhong Zang, Kiina, Hopeaa: Sebastian Långström, Suomi, Pronssia Zalan Pekler, Unkari.

Kuva ©2018 ISSF | Photo: Nicolò Zangirolami

KSF:n molemmat joukkueet voittivat kultaa joukkueiden sm-kisoissa

Ilma-aseiden SM-joukku­e­kil­pailut järjestettiin viikon­vaih­teessa 10-11.3. Kankaanpäässä. Se oli järjestävän seuran eli Kankaanpään Ampumaur­hei­li­joiden (KaA) 60-vuotis­juh­la­kil­pailu. Naisten sarjan mestaruuden voitti KSF tuloksella 1217,7, ennen Pieksämäen Seudun Ampujia (PIekSA) tuloksella 1209,8. Turun Seudun Ampujat oli kolmas tuloksella 1206. KSF:n joukkueessa ampuivat Petra Liljeberg, Henna Viljanen ja Jenna Kuisma. Jennan henki­lö­koh­tainen tulos oli kisan paras 411,2 pistettä.

KSF on maan paras myös naisjunioreiden sarjassa missä sarjan voittotulos 1167,0 myös kirjattiin KSF;n joukkueelle jossa ampuivat Henna Viljanen, Sandra Moring ja Melinda Moring. Tässä kilpailussa parhaan tuloksen ampui Henna 411,7p

Naisten sarjan mitalistit KSF (Henna Viljanen, Jenna Kuisma ja Petra Liljeberg), PiekSA ja TSA, Kuva Klaus Kurki.

Emma Malinen ampui huipputuloksen SFSM-kilpailuissa

Svenska Finlands Sportskytteförbundetin mestaruuskilpailut käytiin 3.3.2018 kolmella eri paikkakunnalla samanaikaisesti. Tammisaaressa, Vaasassa ja Ahvenanmaalla. KSF osallistui tänäkin vuonna laajalla rintamalla. Seura vastasi 12 yksilö- ja kahdesta joukkuesuorituksesta ja useasta hyvästä tuloksesta ja sijoituksesta.

Kovimman tuloksen ampui 14VT sarjan voittaja Emma Malinen. Emman voittotulos 290p 30 laukauksen kilpailussa edustaa sarjan terävintä kärkeä valtakunnallisella tasolla. Juuri 14 vuotiaiden vastapainotukisarjassa oli KSF:läisten panos erityisen vahva. Artturi Aarni oli neljäs tuloksella 270p, Arthur Ekberg kuudes tuloksella 215p ja Antton Ekberg seitsemäs tuloksella 197p. Istumatukisarjassa 10IT sijoittui Valter Lindqvist toiseksi tuloksella 176p. Kaksitoistavuotiaiden vastapainotukisarjassa Alex Ramsay sijoittui toiseksi tuloksella 112p.

Naisten sarjan voitti Petra Liljeberg tuloksella 399,3p Melinda Moring  oli kolmas tuloksella 380,8p ja Sandra Moring neljäs tuloksella 363,9p. Naisjunioreiden sarjan N18 voitti Melinda Moring tuloksella 384,0p joka on uusi SFSM-ennätys ennen Sandra Moringia, 375,6p. Juha Malinen oli miesjunioreiden sarjan M20 toinen tuloksella 574,0p ja Jan Liljeberg miesten sarjan kolmas tuloksella 566,2p.

Hienon seurapanoksen sinetöi kaksi joukkuekultaa. Naisten sarjassa (Petra, Melinda ja Sandra) sekä sarjassa 14VT (Artturi, Arthur ja Antton)

Emma Malinen voitti VT14 sarjan huipputuloksella

EM-JOUKKUEHOPEAA SUOMEN NAISJUNIOREILLE

KSF:n Henna Viljanen kuului Suomen naisjunioreiden joukkueeseen joka voitti hopeaa ilmakiväärin joukkuekilpailussa Unkarin Gyorissa 16-26.2. käytävissä  Euroopan Mestaruuskilpailuissa. Suomen joukkueessa ampuivat Hennan Lisäksi Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi joka voitti peruskilpailun henkilökohtaisesti sekä Iso-Kyrön Metsästys ja Ampumaseuran Marianne Palo.

Suomen joukkue sijoittui peruskilpailussa, josta kahdeksan parasta etenevät puolivälieriin, toiseksi ja sai puolivälierässä vastaansa Norjan jonka Suomen tytöt voittivat. Siitä tie jatkoi semifinaaliin jossa voittivat Venäjän.  Tie oli nyt auki kultaotteluun jonka Saksa voitti suomalaisten sijoittuessa hienosti hopealle. Venäjä oli kolmas ja Tanska neljäs.

EM hopeaa Suomen naisjunioreille.Viivi Kemppi,MyA, Marianne Palo IMAS ja Henna Viljanen KSF

Emma, Melinda ja sandra Espoo openin mitalistejä

Emma Malinen, KSF voitti 14VT sarjan hienolla tuloksella 297,7p. ennen Nicole Kamila, RS ja Taru Niemelä, K-UAS. Emman kolmas sarja oli 103,6. Neljäs oli KSF:n Artturi Aarni tuloksella 236,4p.

Melinda Moring voitti N18 sarjan tuloksella 380,4p. Toinen oli Sandra Moring tuloksella 377,8p

Juha Malinen tähtäsi 556,2p sarjassa M20 sijoittuen neljänneksi.

Emma Malinen, Melinda ja Sandra Moring nousivat palkintopallille Espoo oipenissa 12-14.1.

SEBASTIAN SWEDISH CUPIN KAKSOISMITALISTI

Monen ampumaurheiluvuosi alkaa Pohjoismaiden suurimmalla ilma-asekilpailulla, Swedish Cupilla,  johon  tänä vuonna osallistu Pohjoismaiden huippuampujien lisäksi ampujia  Hollannista, Intiasta, Kreikasta, Saksasta ja Iso-Britanniasta.

KSF osallistui kuuden hengen joukkueella ja osoitti, että seuran sekä nais- että miesjuniorit kuuluvat kansalliseen eliittiin ja että pystyvät pärjäämään kovatasoisissa kansainvälisissä kilpailuissa.

Tällä kertaa Sebastian Långström onnistui kaikkein parhaiten. Hän selvitti itsensä finaaliin kaikkina kilpailupäivinä ja sijoittui parhaiten 5.1. toisena kilpailupäivänä hopealle.

Kiven kova finaali

Seuraavana päivänä tuli pronssia erittäin kovatasoisen huippujännittävän finaalin jälkeen. Mitalikolmikko oli hyvin tasainen ja johtoasema vaihtui finaalin aikana kolmikon kesken. Norjan Benjamin Karlsenin, voittotulos 250,2 on sama kuin voimassa oleva maailmanennätys! (Buhan Song, Kiina 2017). Eroa kakkoseen, Tanskan Mikkel Damholtiin jäi ainoastaan 0,3p. Siinä vaiheessa kun pronssi ratkesi oli Sebastian 0,9p Benjaminia jäljessä. Sebastian voitti lisäksi peruskilpailun ensimmäisenä kilpailupäivänä hyvällä tuloksella 624,3p. Kilpailu oli samalla EM-näyttökilpailu. Sebastian sijoittui kaikkina kolmena kilpailupäivinä parhaiten Suomen miesjunioreista.

Superfinaalisteja 6.1. Voittaja Benjamin Karlsen, Norja, Kakkonen Mikkel Damholt, Tanska ja kolmas Sebastian Långström, Suomi. Sebastian sijoittui toiseksi  5.1. Mikkel Damholtin viedessä silloin voiton. Kuva Svenska Sportskytteförbundet.

Finaaliin selvittivät itsensä myös Jenna Kuisma ja Henna Viljanen. Jennan paras peruskilpailun tulos oli 412,7p toisena kilpailupäivänä ja sillä hän oli peruskilpailun kahdeksas. Finaalissa sijoitus nousi kuudenteen. Henna ampui viimeisenä kilpailupäivänä peruskilpailun huipputuloksen 415,1p ja pääsi finaaliin jossa sijoittui kahdeksanneksi.

Miesten sarjassa Jan Liljeberg oli parhaimmillaan 49. tuloksella 590,2p. Sandra ja Melinda Moring osallistuivat ensimmäistä kertaa kansainväliseen kilpailuun. Kansainvälisissä kilpailuissa ei ole muita nuorten sarjoja kuin 20-vuotiaille ja niinpä he osallistuivat sarjaan N20. Kaksoissisarukset taistelivat kuitenkin hienosti ja Sandra ampui jopa ensimmäisen 10 laukauksen sarjansa yli ”maagisen” 100 pisteen rajan viimeisenä kilpailupäivänä (100,2p).

Kotimatkansa aloitti 7.1. Sävsjöstä väsynyt mutta tyytyväinen joukko KSF-nuoria.

Silmiin pistävää vuoden SweCup-kilpailussa oli, että suomalaisten taso on noussut huomattavasti. Mitaleja tuli muissakin sarjoissa kuin edellä mainitut sekä naisjunioreiden että miesten ja naisten sarjoissa, siitäkin huolimatta, että toiset finaalit olivat erittäin tasokkaita. Jotain on tehty oikein Suomen valmennuksessa viime vuosina!

Täydellinen tulosluettelo

Henna ykkösenä Kupittaan kisoissa

Naisten ilmakiväärin kolme tarkinta: Henna Viljanen (kesk.), Marianne Palo (vas.) ja Emmi Hyrkäs

 

 

Naisten ilmakiväärin kolme tarkinta; Henna Viljanen KSF(kesk.), Marianne Palo IMAS (vas.) ja Emmi Hyrkäs Hahlo.

Kuva  SAL

 

Kupittaan Uheiluhallissa Turussa järjestetyssä 45. Kupittaan kisoisssa KSF:n Henna Viljanen voitti N-sarjan finaalin tuloksella 245.5 ohitettuaan toiseksi sijoittuneen Marianne Palon IMAS viimeisellä laukauksellaan. Mariannen lopputulos oli 245.3. Neljänneksi sijoittui Jenna Kuisma.

Alkukilpailun voitti Jenni Leppänen V-SA tuloksella 395.  Jenna Kuisman tulos oli myös 395 mutta sisäkympit ratkaisivat. Henna Viljanen oli alkukilpailun neljäs tuloksella 390. Petra Liljebergin tulos 388 oikeutti 17 sijaan

Tyttöjen N16-sarjassa Melinda Moring oli kolmas tuloksella 382 ja Sandra Moringin sijoitus oli 8. N20-sarjassa Jenna Kuisma tähtäsi 390 ja hän sijoittui neljänneksi.

M-sarjan voiton vei Aleksi Leppä HAS tuloksella 247.0 ja RS:n Joni Stenström oli toinen tuloksella 245.6 Janne Liljeberg sijoitus M-sarjan alkukilpailussa oli 12. tuloksella 556.

Tulokset

AMPUMAURHEILIJAT LINNANJUHLISSA

Linkki uutiseen

Jenna Kuisma sivusi Suomen ennätystä Kisakallio Airgunissa

Ensimmäistä kertaa käytävät Kisakallio Airgun kilpailut keräsivät yli 200 osallistujaa. Kilpailuareena oli osa urheiluopiston Susi-Training Center hallia. Tulevissa SM.kilpailuissa 5-8.4. koko halli on käytettävissä.

Kilpailu oli samalla Esi-SM ja EM-näyttökilpailu.

l

Jenna Kuisma jakaa nyt naisten finaaliennätyksen 247,2p Marianne Palon IMAS kanssa.

KSF:n Jenna Kuisma sivusi naisten ja naisjunioreiden finaalin Suomen ennätystä voittotuloksellaan 247,2p. Peruskilpailussa Jenna tähtäsi 408,4p ja hän lähti finaaliin peruskilpailun neljäntenä. KSF:n Henna Viljanen ampui peruskilpailun toiseksi parhaan tuloksen 412,3p ylittäen EM-karsintarajan.

KSF:n ampujista palkintokorokkeelle pääsivät myös ilmakiväärin N18 sarjassa Melinda Moring joka sijoittui toiseksi tuloksella 384,6 ja Sebastian Långström sarjassa M20 finaalituloksella 245,5p joka niinikään sijoittui toiseksi. N18 sarjan voitti Mia Seppälä LammAs 396,5p ja M20 sarjan Riku Koskela KaA 246,5p. Sebastian voitti M20 sarjan peruskilpailun tuloksella 617,7p. Juha Malinen oli kuudes sarjassa M20 peruskilpailun tuloksella 565,1p.

TULOSLUETTELOT

Henna Viljanen neljäs polish open kisassa

Henna Viljanen sijoittui neljänneksi N20 sarjassa Polish Open kilpailun viimeisenä päivänä ammuttuaan hienon finaalin tuloksella 204,1. Peruskilpailussa Henna oli kahdeksas tuloksella 410,1. Lähellä finaalia oli myös Jenna Kuisma tuloksella 409,9p. Puola otti sarjassa kolmoisvoiton.

Täydellinen tulosluettelo: http://wyniki-strzeleckie.pl/

Hopeaa Polish Open kisassa

Historia toisti itsensä Sebastian Långströmin osalta ja hän sijoittui hopealle Polish Open kilpailussa jo toista vuotta peräkkäin. Kilpailu käytiin Bialystokissa 25.11. Puolan Maciej Kowalevich voitti korkeatasoisen kilpailun ollen paras sekä peruskilpailussa, huipputuloksella 628,6p että finaalissa 247,4p. Sebastian kuitenkin ahdisti varsinkin finaalin puolivälissä ja johti jopa yhdessä vaiheessa kilpailua. Finaali päättyi 247,4p Maciejille ja 244,0p Sebastianille. Kolmas oli Valkovenäjän Aliaksandr Pokras 223,

Aloituspäivänä 24.11. käytiin parikilpailu Mixed 40 skott. KSF:n joukkueessa ampuivatcSebastian ja Jenna Kuisma sijoittuen hienosti kahdeksanneksi tuloksilla 410,5p Jennalle ja 415,7p Sebastianille. Miesjunioreiden aloituskilpailu käytiin 24.11 ilman finaalia. Sebastian sijoittui siinä kilpailussa kolmanneksi tuloksella 617,8p.Saman päivänä käytiin naisjunioreiden aloituskilpailu ja siinä Jenna Kuisma sijoittui 14. tiloksella 409,1p ja Henna Viljanen 15. tuloksella 408,8p. Jennan ja Hennan osalta kilpailut jatkuvat 26.11.

Täydellinen tulosluettelo: http://wyniki-strzeleckie.pl/

Kultaa Maciej Kowalewich POL, Hopeaa Sebastian Långström FIN ja Pronssia Aliaksandr Koprak BLR. Kuva Juha Hirvi.

ELOKUVAILTA TUNTEMATON SOTILAS 20.11.

Esi-SM kilpailujen toimitsijoille järjestetty elokuvailta KinoKirkkonummen elokuvateatterissa oli koskettava katselukokemus. Mestariteos joka kiinnittää huomiota turvallisuuden kovaan ytimeen ja muistuttaa rauhan säilyttämisen ja hyvien kansainvälisten suhteiden ylläpitämisen tärkeydestä. Siinä työssä urheilullakin on tehtävänsä.

Esi-SM kilpailujen toimitsijoille järjestetty elokuvailta KinoKirkkonummen elokuvateatterissa oli koskettava katselukokemus. Mestariteos joka kiinnittää huomiota turvallisuuden kovaan ytimeen ja muistuttaa rauhan säilyttämisen ja hyvien kansainvälisten suhteiden ylläpitämisen tärkeydestä. Siinä työssä urheilullakin on tehtävänsä.

 

 

EM-karsinnat käyntiin: jenna  KUISMA voitti Kankaanpää Open superfinaalin 

Sebastian Långström KSF voitti miesjunioreiden sarjan syksyn ensimmäisissä EM-karsintakilpailuissa Kankaanpäässä 18.11. Peruskilpailun voittotulos 618.6p ylittää EM-karsintarajan (618p). Finaalin voittotulos oli 246,7p. Naisjunioreiden sarjassa Jenna Kuisma KSF sijoittui hopealle finaalituloksella 246,3 ja Henna Viljanen KSF pronssille tuloksella 224,8p. Peruskilpailussa Jenna ja Henna tähtäsivät 409,7p ja 408,7p sijoittuen kolmanneksi ja neljänneksi. Naisjunioreiden sarjan voitti Marianne Palo IMAS 413,9p / 247,2p ollen kilpailujen toinen EM-karsintarajan (412p) ylittäjä.

Jenna Kuisma voitti toisena kilpailupäivänä superfinaalin ennen Juho Kurkea KaA. Sebastian Långström oli kolmas.

 

Superfinaalin palkintojen jako.

Keskellä Jenna I ja Sebastian III. Vasemmalla isäntäseuran Juho Kurki II ja oikealla Marianne Palo IMAS IV

Täydellinen tulosluettelo: 

 

 

KSF hyvin esillä keskarikisoissa

Keski-Uudenmaan Ampumaseuran Tuusulassa järjestämät Keskarikisat kuuluvat talvikauden ensimmäisiin kisoihin. Tänäkin vuonna nähtiin kilpailussa hyviä KSF-suorituksia. Naistensarjan 1. oli Jenna Kuisma KSF tuloksella 390p, M18 sarjan 1. oli Juha Malinen KSF joka tähtäsi 538p. Vastapainotukisarjan voitti Emma Malinen KSF tuloksella 279p, toinen oli Artturi Aarni KSF tuloksella 227p.

 

Eturivi: Kolmas oikealta Emma Malinen 1. VT14, toinen vasemmalta Artturi Aarni 2.VT14. Takarivi: Ensimmäinen vasemmalta Juha Malinen 1. M18, kolmas vasemmalta Jenna Kuisma 1. N.

 

 

 

kauden alkajaisista tuli oikea suurleiri  6-8.10 Kisakalliossa

Leiri järjestettiin yhteistyössä RSA:n kanssa. Valmentajina toimivat mm. Juha Hirvi, Veli-Matti Torikka Ari Mäkelä ja urheilupsykologi Anna Andersen. Leiri oli suosittu ja keräsi osallistujia 14 seurasta aina Oulusta ja Kuopiosta Etelä- ja Länsi-Suomeen.

Leirin tavoitteena oli myötävaikuttaa, että viime vuosina tehty hedelmällinen valmennustyö SAL:issa, alueorganisaatioissa ja seuroíssa jatkuu ja tehostuu.

 

 

 

Juha Hirvi seuraa leiriläisten harjoituksia suurleirillä 6-8.10 Kisakalliossa.

 

 

HOPEAA PETRA LILJEBERGILLE 300m SM-kisoissa

Petra Liljeberg sijoittui hopealle 300m Suomen mestaruuskilpailuissa joita käytiin 8-10.9 Hollolassa. Petra tähtäsi 583p. Voiton vei Satu Korhola MA tuloksella 589p ja pronssin Hanna-Kaija Nieminen LeA tuloksella 574p.

Miesten makuukilpailussa sijoittui Bo Liljeberg 21. tuloksella 574p ja Jan Liljeberg 28. tuloksella 558p. Asentokilpailussa 3*20 vakiokivääri, oli Jan Liljeberg 13. tuloksella 541p ja Bo Liljeberg 16. tuloksella 527p

 

300m makuu, mitalikolmikko: Petra Liljeberg KSF Hopeaa, Satu Korhola MA Kultaa, Hanna-Kaija Nieminen LeA Pronssia.

 

 

 

SYKSY ON HYVÄÄ RETKIAIKAA

Kuten yhteistyökumppanimme Kisakallion perustaja Kaarina Kari sanoi "Onnellinen se joka voi lähteä retkelle". Syksyisin on hyvä lähteä metsä- tai miksi ei metsästysretkelle, se on hyvää liikuntaa ja rentauttavaa, erityisesti hyvässä seurassa.

 

Sebastian Långström ja Aake Kalliala Korpikorsulla Sotkamossa.

www.korpikorsu.fi

 

 

 

 

 

Jenna kuisma Suomen mestari, lisäksi KOLME HOPEAA JA PRONSSIA NUORTEN SM-KISOISSA

Jenna Kuisma voitti 3*20ls pienoiskiväärin Suomen mestaruuden sarjassa N18 tuloksella 568p. Nuorten SM-kisat käytiin 11-13.8 Kouvolassa. Jenna sijoittui myös hopealle saman sarjan makuukilpailussa tuloksella 602,3p Susanna Peräahon HaaAS, jälkeen tuloksella 603,4p.

Henna Viljanen otti hopeamitalin N20 sarjan 3*30ls asentokilpailussa Marianne Palon IMAS jälkeen. Peruskilpailun Henna voitti erittäin hienolla 580p tuloksella. Lähellä mitalia oli Henna myös makuukilpailussa missä hän sijoittui neljänneksi tuloksella 602,4. Pronssimitali men Rina Karhulle IMAS kymmenyksen paremmalla tuloksella.

Lähellä mitalia oli myös Melinda Moring N16 sarjan makuukilpailussa missä hän sijoittui viidenneksi tuloksella 399,4p. Pronssi jäi vain pisteen päähän. Sandra Moring oli yhdeksäs tuloksella 394,7p

Sebastian Långström sijoittui hopealle M20 sarjan makuukilpailussa ja voitti sarjan 3*40 peruskilpailun missä hän sijoittui viidenneksi finaalissa. Casimir Munck oli M18 sarjan makuukilpailun seitsemäs tuloksella 584,1p ja Juha Malinen M20 sarjan makuun 18. tuloksella 567,2p.

Joukkupronssi makuukilpailun sarjassa Y20 (Jenna Kuisma, Henna Viljanen, Sebastian Långström) sinetöi hienon viikonlopun.

 

 

KSF:n mitalistit: Jenna Kuisma, Kultaa ja hopeaa (oikealla) Henna Viljanen hopeaa ja Sebastian Långström hopeaa.

Kuva, Kuusankosken Ampujat.

KESÄLLÄ  KSF SM-MENESTYSTÄ

Ruutiaseiden yleisten sarjojen Suomen mestaruuskilpailut käytiin viikonloppuna 3-5.8. Salossa. KSF:läiset olivat hyvin esillä ja saattoivat jälleen kerran osoittaa kuuluvansa maamme kaikkein parhaimpiin seuroihin lajeissaan. Nähtiin huipputuloksia, hyviä sijoituksia ja vakuuttavaa toiminnan laajuutta.

Kaksi KSF naisten joukkuetta palkintopallilla

Menestykset joukkuekilpailuissa ovat viime vuosina olleet KSF:n erityinen tavaramerkki. Naisten pienoiskiväärin 3*20ls asentokilpailussa tuli sekä hopeaa että pronssia kun KSF I sijoittui toiseksi joukkueella Aina Kivi, Jenna Kuisma ja Henna Viljanen ja KSF II kolmanneksi joukkueella Petra Liljeberg, Melinda Moring ja Sandra Moring. Sandra ja Melinda jotka ovat N16-junioreita saivat näin ensimmäiset yleisen sarjan SM-mitalinsa.

 

 

Hopeaa KSF I Henna Viljanen, Aina Kivi ja Jenna Kuisma, Pronssia: KSF II Petra Liljeberg, Melinda Moring ja Sandra Moring.

 

 

Myös naisten makuun joukkuekilpailussa saatiin hopeaa joukkueella KSF I Jenna Kuisma, Petra Liljeberg ja Henna Viljanen. Nyt oli KSF II viides, Aina Kivi, Melinda Moring ja Sandra Moring.

Sebastian miesten 3*40 peruskilpailun ykkönen

Sebastian Långström ampui kilpailujen parhaan 3*40 tuloksen ja kohensi henkilökohtaista ennätystään miesten täysottelussa voittaen peruskilpailun tuloksella 1164p. Finaalissa 3*15ls sijoitus oli kuudes. Makuukilpailussa tuli niin ikään uusi henkilökohtainen ennätys tuloksella 621,8p. Sijoitukset olivat peruskilpailussa kolmas ja finaalissa kuudes. Henna Viljanen menestyi myös hyvin naisten asentokilpailussa missä hän selvitti tiensä finaaliin ja sijoittui kahdeksanneksi.

Kuvat: SaSa ja Kim Moring.         

Tulosluettelo:                                                                                                                                     

 

EM-Pronssia tuulisessa Bakussa

Euroopan Mestaruuskilpailut käytiin 21-29.7 Bakussa Azerbaitshanissa, tuulisissa olosuhteissa. Suomen miesjuniorit onnistuivat uusimaan saavutuksensa MM-kisoista ottamalla joukkuepronssia. Joukkue oli sama kuin MM-kilpailuissa, Cristian Friman, ESF, Mathias Kiuru, PAS ja Sebastian Långström, KSF. Puuskittainen välillä 12m/s puhaltava tuuli riepotti monella suorituspaikalla ampujia ja tulostaso jäi suhteellisen matalaksi. www.results.sius.com

Suomen EM-pronssijoukkue: Mathias Kiuru, PAS, Cristian Friman, ESF ja Sebastian Långström, KSF. Kuva SAL.

Henkilökohtaisissa kilpailuissa sijoittuivat Sebastian 27. tuloksella1131p asentokilpailussa 3*40 ja Henna Viljanen, KSF 25. tuloksella 596,3p  60 ls makuukilpailussa ja  28. tuloksella 562p, 3*20 laukauksen asentokilpailussa.

 

SUomalaismenestystä Suhlin mm-kisoissa 22-29.6 Sebastian Långström kisojen paras polvelta ampuja

Nuorten MM-kilpailut Suhlissa alkoivat suomalaisvoitolla kun naapuriseuramme Cristian Friman, ESF voitti makuukilpailun finaalin, shoot-offin jälkeen Romanian  Dragomir Iordachea vastaan. Cristianin tulos oli 620,7/246,4/10,4 ja Iordachen 619,6/246,4/9,8. Kolmas oli Kiinaan Yukun Liu 621,2/225,5. KSF onnittelee Cristiania kullan johdosta.

Kilpailu oli tuuliolosuhteiden puolesta hankala. Varsinkin jos arpa osoitti ampumapaikkaa radan väliverhojen viereen oli hankalaa arvioida tuulen pyörteiden vaikutusta ja monet hyvinkin nimekkäät ampujat epäonnistuivat. Siitä huolimatta nähtiin naisjunioreiden sarjassa uusi maailmanennätys kun Tsekin Katerina Kolonikova tähtäsi 624,9p.

KSF-läiset eivät onnistuneet makuukilpailussa Suhlissa. Henna Viljanen tähtäsi 611,0 (37.) ja Sebastian Långström 607,1 (63.)

Asentokilpailussa tuli sitten menestystä sekä KSF:lle että Suomelle. Miesjunioreiden täysottelu 3*40 alkoi Sebastianin kovalla polvi-tuloksella 392p jolla hän johti kilpailua ennen makuu- ja pystyasentoa. Lopputulos oli 1163p, Sebastianin ulkorataennätys joka riitti 11. sijaan. Finaaliraja jäi 3 pisteen päähän. Voiton vei Kiinan Yukun Liu 1173/456,6 ennen Tsekin Filip Nepejchal 1173/456,4 ja Norjan Henrik Larsen 1178/445,4. Onnittelut Henrikille. (Henrik osallistuu KSF:n ylimääräiseen harjoitukseen 4.7. i Inkoossa). Cristian Friman, ESF oli 17. ja Mathias Kiuru, PAS, 22.

Suomen joukkue oli tasainen ja yheenlaskettu tulos riitti joukkuepronssiin. Joukkuekilpailun voiton vei Unkari ennen Kroatiaa. Joukkuekilpailuun osallistui 18 maata. Tulosluettelo:

Suomen MM pronssijoukkue.

Oikealta: Sebastian Långström, KSF 1163p, 11. Cristian Friman ESF 1160p 17. ja  Mathias Kiuru PAS 1158p, 22. Unkari vei voiton ja Kroatia hopeamitalin.  Kuva ISSF

 

 

Suomalaiset tytöt olivat niin ikään äärimmäisen tasaisia kaikkien ampuessa saman tuloksen 575 ja sijoittuen 26., 27., ja 28. Mira Mäkelä LappjA, Marianne Palo IMAS ja Henna Viljanen KSF sijoittuivat joukkuekilpailussa seitsemänneksi.

Ilmakivääri on useille suomalaisampujalle off-season-laji kesäisin. Suomen lyhyt kesä pakottaa intensiiviseen pienoiskivääriharjoitteluun ilmakiväärin kustannuksella. Tytöt ampuivat kuitenkin hyvin Marianne Palo, IMAS 615,3, oli 20. Henna Viljanen, KSF 412,5p, 44. ja Mira Mäkelä LappjA 412,0p 46.

Suomen miesjunioreista ainoastaan Mathias Kiuru PAS ampui omalle tasolleen 617p ja 43. sija Sebastian, KSF tähtäsi 615,5  59. tila ja Cristian Friman, ESF 609,4, 86. sija.

HEnna ja sebastian mm-kisoihin

Suomen Ampumaurheiluliitto on nimennyt 6 ampumaurheilijaa nuorten MM-kisoihin jotka käydään Suhlissa 22-29.6.2017.

KSF:n Henna Viljanen ja Sebastian Långström ovat mukana. Molemmat kilpailevat sekä ilma- että pienoiskiväärilajeissa. Suomen muut edustajat ovat: Mira Mäkelä LappjA, Marianne Palo, IMAS, Cristian Friman, ESF ja Matias Kiuru, PAS.

Lisätietoja MM-kilpailuista.

http://www.issf-sports.org/competitions/venue/schedule.ashx?cshipid=1910

Pronssia ISCH:n päätöspäivänä Hannoverissa

Sebastian Långström kasvatti mitalisaldoa sijoittumalla kolmanneksi miesjunioreiden ilmakiväärissä ISCH-kilpailujen päätöspäivänä Hannoverissa 13.5. Voiton vei Argentinan Facundo Firmapaz ennen Iranin Amirmuhammad Nekounam.

Finaalit ovat aina jännittäviä ja tämä tarjosi lisädramatiikkaa kun pronssi ratkesi shoot-offilla kun tilanne oli tasan 20 laukauksen jälkeen Intian Omkar Santosh Ukirden ja Sebastianin välillä. Shoot-off ratkesi 10,7/10,9 Sebastianin eduksi. Cristian Friman, ESF oli viides.

Kultaa: Facundo Firmapaz ARG, Hopeaa: Amirmuhammad Nekounam IRI, Pronssia: Sebastian Långström FIN.

Peruskilpailun paras oli Iranin Amirmuhammad Nekounam 624,1. Sebastian oli neljäs tuloksella 622,0p ja Cristian Friman seitsemäs 620,7p. Matias Kiuru, PAS oli 14. 617,8p. Nyt oli Suomella myös ilmoitettu joukkue ja pojat saivat hienosti joukkuehopeaa. Kullan vei Iran ja pronssin Saksa.

On ilahduttava tosiasia että suomalaiset nuoret ovat kehittyneet huikeasti ja pystyvät haastamaan maailmaneliitin. Cristian Friman voitti pienoiskiväärin makuukilpailun 12.5. ja Matias Kiuru oli kolmas. Sebastian oli tässäkin kilpailussa finaalissa sijoittuen kahdeksanneksi.

Naisjunioreiden viimeinen laji oli myös ilmakivääri. KSF:n Jenna Kuisma oli 43. tuloksella 408,7 ja Henna Viljanen 65. tuloksella 406,0p

Sebastianille hopeaa Hannoverissa pienoiskiväärin asentokilpailussa

Viimeinen asentonäyttökilpailu ennen MM-valintoja käytiin Hannoverissa 11.5. KSF:n Sebastian Långström sijoittui hopealle kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Kysymyksessä oli lisäksi suomalainen kaksoisvoitto kun Cristian Friman, ESF voitti finaalituloksella 454,1p. Sebastianin tulos oli 449,2p. Kolmas oli Saksan Luc Dingerdissen tuloksella 438,1 p. Peruskilpailussa Saksan Johannes Ulrich oli paras tuloksella 1158p. Toinen oli Sebastian tuloksella 1155p (50x) ja kolmas Saksan David Koenders samalla tuloksella (44x). Cristian Friman ESF oli neljäs tuloksella 1154 p. Vahvaan suomalaispanokseen kuului myös Matias Kiurun, PAS, 11. sija, 1144p. Valitettavasti Suomella ei ollut ilmoitettua joukkuetta kilpailussa.

Miesjunioreiden mitalikolmikko ISCH-asentokilpailussa. 1.Cristian Friman FIN, 2. Sebastian Långström FIN, 3. Luc Dingerdissen GER

Naisjunioreiden asentokilpailussa Henna Viljanen, KSF sijoittui 15. tuloksella 571p ja Jenna Kuisma 55. tuloksella 553p. Henna Viljanen oli naisjunioreiden makuukilpailussa kahdeksas hienolla tuloksella 616,4. Jenna Kuisma oli 23. tuloksella 612.1

Täydellinen tulosluettelo

http://www.i-s-c-h.de/index.php/de/results-ergebnisse/ergebnisse-2017

vakuuttavat mm-näytöt KSF:n junioreilta

KSF:n juniorit ovat hyvissä asemissa ennen Suhlissa käytäviä MM-kilpailuja 22-30.06. Ensimmäinen näyttökilpailu ulkona käytiin vaikeissa olosuhteissa Inkoossa 29.4. Tuuli oli kova, oli kylmää ja satoi räntää. KSF-läiset saavuttivat kaksoisvoiton sekä nais- että miesjunioreiden sarjoissa kun sekä Henna Viljanen että Sebastian Långström voittivat asento- ja makuukilpailut. Lisäksi Jenna Kuisma sijoittui kolmanneksi sekä asento- että makuukilpailussa.

Tulokset Inkoon kilpailusta 29.4

Tätä ennen on ammuttu kaksi sisäratanäyttökilpailua Turussa. KSF-läiset menestyivät sielläkin.

Tulokset Turusta 6-7.4    Tulokset Turusta 22-23.4.

Seuraavat näyttökilpailut järjestetään 3-8.5 Pilzenissä ja 6-14.5 Hannoverissa. KSF:n trio osallistuu. Suomen MM-joukkue nimetään Hannoverin kilpailun jälkeen.

 

EMMa Malinen mitalitaistelussa Kultahippufinaalissa

Emma Malinen, KSF onnistui loistavasti Kultahippufinaalissa Savonlinnassa 8-9.4.2017. Hän osoitti jällen kerran kuuluvansa maamme eliittiin omassa ikäryhmässään. Emma kilpaili sarjassa 14VT, ilmakivääri vastapainotuella ja ampui henkilökohtaisen ennätyksensä 284p    30 laukauksen kilpailussa. Tällä tuloksella hän oli mukana mitalitaistelussa ja sijoittui lopulta neljänneksi. Tulos oli sama kuin pronssimitalistin, ainoastaan yksi napakymppi erotti ampujat toisistaan. Hopea jäi pisteen päähän ja kulta kolmen pisteen päähän.

 

 

 

Emma Malinen, KSF hienosti neljäntenä KH:ssa. Voiton vei Alexandra Rosenlew NoSA, ennen Lauri Syrjä AsAs ja Lotta Kärnä, HlAS.

 

Artturi Aarni, KSF joka aloitti ampumaharrastuksen vasta tällä kaudella suoriutui myös hienosti sijoittuen 30. kovassa seurassa tuloksella 253p.

Kultahippufinaali on suurin nuorimmille ampumaurheilijoille järjestettävä kilpailu Suomessa. Kilpailua voidaan hyvin verrata Suomen mestaruuskilpailuihin joita järjestetään vanhemmille ikäryhmille.

EMMA MALINEN ALUEMESTARI

10.2.

Emma Malinen KSF voitti Etelä-Suomen aluemestaruuden sarjassa VT14. Mestaruudet ratkottiin Espoon Tuulimäen radalla 10.2. Emma voitti selvällä marginaalilla tuloksella 276p ennen Keski-Uudenmaan Ampumaseuran Henrik Karlsson 267p ja Raseborgs Skyttar:n Karin Holmberg 266p. Artturi Aarni KSF oli viides tuloksella 243p. Lähellä voittoa oli myös Melinda Moring KSF sarjassa N16 tuloksella 393,5p. Eroa voittajaan, Pauliina Jännes ESF oli vain 1,5p. Sandra Moring KSF oli kolmas tuloksella 373,9p. Valter Lindqvist tuli myös aluemestariksi tähdättyään 164p istumatuelta 10-vuotiaiden sarjassa. Hopealle sijoittui myös Juha Malinen sarjassa M18 tuloksella 572,9p. Voiton vei Cristian Friman ESF tuloksella 620,8p.

11.2.

Petra Liljeberg voitti kultaa naisten sarjassa tuloksella 401,9 ennen Emma Kanerva 395,1p ja Krista Soukola 391,2p PAS. Jan Liljeberg oli miesten sarjan neljäs tuloksella 601,5p

12,2

Emma Numminen sijoittui pronssille naisten sarjan ilmapistoolissa tuloksella 362p Reetta Hynnisen 378p ja Paula Viitasaaren 367p,molempien seura on PAS

Tulosluettelo: http://www.esboskytte.fi

Emma Malinen KSF kultaa (keskellä), Henrik Karlsson K-UAS hopeaa (vasemmalla) ja Karin Holmberg RS pronssia (oikealla). Kuva Pekka Malinen

JENNA KUISMA SM-kisojen mitalikuningatar, kaksi henkilökohtaista kultaa ja pronssimitali. SEBASTIAN LÅNGSTRÖM kaksoismitalisti, hopeaa ja pronssia. lisäksi joukkuekulta. Tampere 1-2.4.2017

KSF:n Jenna Kuisma voitti oman sarjansa N18, sekä 40 laukauksen että asentokilpailun Suomen mestaruuden. Ilmakiväärin 40 laukauksen Suomen mestaruus tuli tulokselle 406,0p ennen Jonna Pukkilla, HSA, tuloksella 403,8p. Kolmas oli Sonja Siitonen, Hahlo tuloksella 403,p.

Asentokilpailun mestaruus tuli Jennalle tuloksella 488p ennen Jonna Mauno, Kuusa 579p ja Sonja Siitonen, Hahlo samalla tuloksella.

Naisten sarjassa Jenna sijoittui hienosti pronssille peruskilpailun tuloksella 410,5 ja finaalituloksella 220.9p. Voiton vei Emmi Hyrkäs, Hahlo (413,5p / 242,6p) ennen Inka Havukainen, KitA, (413,6p / 242,5p).

Henna Viljanen, KSF ampui peruskilpailun parhaan tuloksen 414,4p ja sijoittui finaalissa kuudenneksi, 161,1p. Aina Kivi, KSF oli 26. tuloksella 402,7p, Petra Liljeberg, KSF 41. tuloksella 393,9p ja Erika Dufvelin KSF 42. tuloksella 393,2p.

Mitalikolmikko N18 

Sebastian Långström sijoittui hopealle sarjassa M20 tuloksella 616,8 peruskilpailussa ja 244,8p finaalissa. Voiton vei Cristian Friman ESF ( 617,4p /247,7p) ja kolmas oli Jere Juhani Salo NoSa ( 604,7p / 223,4p).

Miesten sarjassa tuli Sebastianille hieno pronssisija peruskilpailun tuloksella 620,2p ja finaalituloksella 222,5p. Voiton vei Juho Kurki, KaA (621,8p / 245,9p) ennen Joni Stenström RS (616,4p / 244,5p). Jan Liljeberg KSF oli 40. peruskilpailun tuloksella 571,7p

Miesten sarjan mitalikolmikko, Hopeaa Joni Stenström RS, Kultaa Juho Kurki, KaA ja Pronssia Sebastian Långströlm KSF, Kuva Suomen Ampumaurheiluliitto

Joukkuekultaa tuli KSF:n naiskolmikolle Aina Kivi, Jenna Kuisma ja Petra Liljeberg  asentokilpailussar 3*20  tuloksella 1762p ennen PieksA 1759p ja HlAS 1750p.

Henkilökohtaiset sijoitukset: Jenna Kuisma; 5. 591p, Aina Kivi 10. 587p ja Petra Liljeberg 13. 584p.

KSF:n kultajoukkue ik 3*20, Petra Liljeberg, Jenna Kuisma ja Aina Kivi

Sarjassa N16 Melinda Moring, KSF oli 17. tuloksella 377,0p ja Sandra Moring, KSF  21. tuloksella 364,9p.

Sarjassa M18 oli Casimir Munck, KSF seitsemäs tuloksella 581,6p ja Juha Malinen, KSF kolmastoista tuloksella 540,1p. Christer Sandholm, KSF oli 24. i sarjassa Y60 tuloksella 337,6p

Täydellinen tulosluettelo: http://www.veevee.info/smtampere/

KEVÄTKOKOUS JA MITALIKAHVIT 29.3.2017

Palkittuja KSF-läisiä yhdessä Olympiamitalistin v.2000 Juha Hirven ja kirjaimellisesti maailmanhuipun saavuttaneen Veikka Gustafssonin kanssa.

Vasemmalta Juha Hirvi, Ari Dufvelin, Jenna Kuisma, Sebastian Långström, Petra Liljeberg, Henna Viljanen, Erika Dufvelin, Veikka Gustafsson. Oikealla pj. Lennart Långström.

Hienojen kisamenestysten johdosta Sonja ja Jan Nygård olivat leiponeet hienot ja maukkaat kakut.

Lisää kuvia kuvarakistossa

AINA KIVI VOITTI TOMMENS STÖDSKYTTE - kilpailun

Aina Kivi voitti finaalin sarjassa Ö15 Tommens stödskytte-kilpailussa 26.3.2017 Tammisaaressa. Hän tähtäsi 106,1 finaalissa ja voitti shoot off-in Joni Stenströmiä, RS, vastaan (10,8/10,6)

Finaalissa oli myös sarjassa U15 Artturi Aarni sijoittuen 7. tuloksella 101,2p. Lisäksi kaksoisvoitti Äitisarjassa, Helena Kivi 302,7p ja Kati Liljeberg 302,3p sekä monta muuta hyvää suoritusta. Kts.  www.raseborgsskyttar.fi

Aina Kivi oli paras istumatuelta

JOukkue-SM KANKAANPÄÄSSÄ. Kaksi kultaa ja yksi hopea!

Joukkueiden Suomen mestaruudet alkoivat Kankaanpäässä 18.2. ilmakiväärin nuorten sarjoilla. KSF aloitti vahvasti voittamalla Y20 sarjan. Joukkue oli ennakkosuosikki ja se piti pintansa.

Sebastian otti jo avausosuuden alussa selvän johtoaseman ja päätyi lopulta hienoon tulokseen 622,7p. Henna Viljanen aloitti myös erittäin vahvasti ja kasvatti koko ajan johtoa. Tulokseksi kirjattiin 620,2p joka on uusi henkilökohtainen ennätys. Ankkuri Jenna Kuisma sai aloittaa osuutensa selvässä johtoasemassa ja hän kasvatti sitä koko ajan. Tulokseksi kirjattiin 614,3p. Kultamitrali oli tosiasia ja Suomen ennätys lajissa kirjoitetaan nyt 1857,2 KSF:n nimeen. Toinen oli Kankaanpään Ampujat 1820,8p ja kolmas Kuusankosken Ampujat 1800,3p

KSF:n Y20 kulktajoukkue keskellä, Sebastian, Henna ja Jenna. Toinen oli KaA ja kolmas KuuSA

Jatkoa seurasi 19.2 kun joukkue Katarina Långström 408,2, Jenna Kuisma 413,1 ja Henna Viljanen 409,2p voitti naisten sarjassa kultaa. Ratkaiseva irtiotto tapahtui toisella osuudella kun Jenna tähtäsi uskomattomat 106,1p heti ensimmäisessä sarjassa. Ero vain kasvoi eikä ankkurilla Hennalla ollut vaikeuksia sinetöidä voittoa. Toinen oli Hämeenlinnan Ampumaseura ja kolmas Iso-Kyrön Metsästys- ja Ampumaseura.

KSF:n N-sarjan kultajoukkue keskellä KatarinaSebastian, Jenna ja Henna. Hopealle sijoittui HlAS oja pronssille IMAS

Eikä siinä kaikki. Lisäksi tuli SM hopeaa yleisessä sarjassa ankkurin Sebastian Långströmin vakuuttavan kirin 622,5p jälkeen.Aina Kivi avasi pelin 608,0p ja Erika Dufvelin jatkoi 598,9p. Voiton vei Kankaanpään Ampujat, Mikkelin Ampujat ottaessa pronssia.

KSF:s Y-hopeajoukkue, Sebastian, Erika ja Aina. Voiton vei KaA ja  MA voli kolmas

Resultatlistor; http://www.jsm2017.fi

RUNSAS OSAANOTTO KSF ILMA-ASE MESTARUUS KILPAILUSSA

KSF:n ilma-asemestaruus kiplailuissa oli vikas osaanotto ja 35 jäsentä kisailivat Kisakalliona ja Gesterbyn uudella saneeratulla radalla 6-8 helmikuuta.

Tulosluettelo

Kaksoisvoitto espoo openin sarjassa n20: jenna kuisma ja henna viljanen.                                               kolme ksf-ampujaa em-kisoihin !

Espoo Open 3-5.2 oli viimeinen karsintakilpailu ennen Slovenien Mariborissa käytäviä Euroopan Mestaruuskilpailuja. Se päättyi hienoon kaksoisvoittoon sarjassa N20. Jenna Kuisma tähtäsi voittotuloksen 410,2 ja Henna Viljanen 410,1. Tämä tarkoittaa kun Sebastian jo aikaisemmin on ylittänyt karsintarajan, että KSF:llä on peräti kolmen ampujan edustus EM-kisoissa. Jenna Kuisma, Sebastian Långström ja Henna Viljanen. Suomen joukkue käsittää yhteensä 7 ilmakivääriampujaa ja 4 liikkuvan maalin ampujaa.

http://www.ampumaurheiluliitto.fi/2017/02/05/ilma-aseiden-em-kilpailuihin-11-suomalaisurheilijaa/

Esbpoo Openissa kilpailivat myös ainoana sarjoissaan Emil Back 10IT tuloksella 127, Oliver Back 11-14A, 188p, Artturi Aarni 14VT 244p. Sisarukset Moring, Melinda ja Sandra sijoittuivat 3. ja 4. sarjassa N16 tuloksilla 382,3 sekä 381,3. Casimir Munck oli toinen sarjassai M18 tuloksella 588,6. Luokassa Y60 oli Christer Sandholm 6. tuloksella 317,1

Täydellinen tulosluettelo: http://www.esboskytte.fi

IDROTTSGALAN 4.2.2017

KSF: Sebastian Långström, kivääri, Emma Numminen pistooli ja Aina Kivi kivääri. Kuva Kirsi Rönngvist.

HENKILÖKOHTAINEN KAKSOISVOITTO  KATARINALLE  JA JENNALLE kaatuvien taulujen  sUOMI - RUOTSI MAAOTTELUSSA,. eRIKALLE pRONSSIA.

Vuoden kaatuvien taulujen Suomi - Ruotsi maaottelu käytiin Växjössä 28-29.1. Kysymyksessä oli sekajoukkuekilpailu ja Suomi osallistui junioreiden ja aikuisten kiväärijoukkueilla. Tällä kertaa emme pärjänneet ruotsalaisille joukkuekilpailussa mutta KSF;n ampujien henkilökohtaiset suoritukset olivat erinomaioset.

Henkilökohtaiset pudotuskilpailutuskilpailut 28.1. päättyivät suomalaisvoittoihin sekä juniori- että aikuissarjassa ja lisäksi Suomelle tuli hopea- ja pronssimitali..

Juniorikilpailussa Jenna Kuisma KSF ja  Jimi Lång KaA pääsivät semifinaaliin. Siinä  Jenna voitti Ruotsin Mikaela Alexanderssonin 9-5 ja Jimi Ruotsin Frida Eriksson 8-7.Jenna voitti Jimin finaalissa. Jimin (KaA) hopeamitali sinetöi suomalaisten kaksoisvoiton.

Aikuisten kilpailussa Katarina Långström  ja Erika Dufvelin selvittivät itsensä peruskierrokselta semifinaaliin missä Katarina voitti Ruotsin Anders Henricssonin 5-3. Finaalissa hän löi Ruotsin Maria Knutssonin 8-6. Päivän toinen kultamitali oli tosiasia. Erika sijoittui pronssille ammuttuaan 6-9 Ruotsin Maria Knutssonia vastaan semifinaalissa.

Suomen muut ampujat olivat:

Aikuiset: Jan Liljeberg (KSF) Emma Kanerva (PAS )ja  juniorit:Tuomas Tapper (PAS) ja Essi Laitinen (TSA)

Täydellinen tulosluettelo:

Juniorit, Kivääri. Jenna Kuisma KSF Kultaa, Jimi Lång KaA Hopeaa, Fredrika Eriksson ja Mikaela Alexandersson  ZWEjaettu Pronssi.

Aikuiset, Kivääri. Katarina Långström KSF Kultaa, Maria Knutsson SWE Hopeaa, Erika Dufvelin KSF ja Anders Henricsson SWE jaettu Pronssi

Huipputuloksia Münchenissä Hennalta ja Sebastianilta

München Internationaler Wettkampf  kuuluu maailman kovimpiin ilma-asekioihin joka kerää osallistujia joka puolelta maailmaa, tänä vuonna 50:stä maasta.

Sebastian Långström sijoittui neljänneksi miesjunioreiden sarjassa finaalituloksella 204,9p, naapuriseuran ESF:n  Cristian Friman oli viides tuloksella 183,9p.  Japanin Atsusi Shimanda voitti ennen Croatian Borna Petandek ja Ranskan Nicolas Mompach.

Peruskilpailussa menestyksekkäiden suomalaisten sijoitukset olivat toisin päin, Cristian Friman ESF oli tässä neljäs tuloksella 625,8p joka on uusi Suomen ennätys ja Sebastian viides tuloksella 625,6p joka sekin reilusti ylittää voimassa olevan vanhan ennätyksen.

Henna Viljanen ampui myös erittäin hyvin. Hänens tulos naisjunioreiden sarjassa oli 413,8p, vain 0,1p  Suomen ennätyksestä. Tulos riitti 22. tilaan kivenkovassa seurassa.

Kyrkslätt Skytteförening onnittelee menestykksekkäitä ampujiaan Hennaa ja Sebastiania sekä ESF:n Cristian Frimania poikkeuksellisen hyvien tulosten johdosta. Suomalaisnuoret pystyvät haastamaan maailmaneliitin!

Sebastian Münchenissä 27.1.2017

OPEN HOUSE GESTERBYB RADALLA 28.1

Lauantaina 28.1.2017 klo 10-15 KSF järjestää  kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua ja kokeilla  urheiluammunntaa Gesterbyn koulukeskuksen väestönsuojan uudistetulla ilma-aseradalla Gesterbynkaari 10. (Ruotsinkielisen lukion takana)

Harrastus sopii kaikille 6-99 vuotiaille. Ota mukaan sisäkengät ja reipasta mieltä ja jos olet alle 14 v niin myös aikuinen.

Järjestämme myös ampumaurheilukoulua ja kevätkaudelle löytyy vielä vapaita paikkoja.

Lisätiedot  Jani Nygård   0400 536 005

EM-NÄYTTÖkilpailu 13.1. SAVONLINNASSA., HENNA JA SEBASTIAN PALKINTOPALLILLA

Maan parhaat kivääri- ja pistooliampujat olivat jälleen kokoontuneet antamaan EM-näyttöjä. KSF:n ampujat pitivät pintansa. Sebastian voitti miesjunioreiden sarjan, Henna oli kolmas ja Jenna viides naisjunioreiden sarjassa ja naisten sarjassa Katarina oli neljäs.

Tulosluettelo:http://www.leppa.fi/index.php?news&nid=1402

Miesjuniorit 1. Sebastian Långström KSF, 2.Cristian Friman ESF, 3. Riku Koskela KaA

Naisjuniorit: 1. Marianne Palo IMAS, 2. Armi Häkkinen KuusA, 3. Henna Viljanen KSF

Kuva Katarina Långström

Kultaa Sävsjössä, SWEDISH CUP 2017

Sebastian onnistui viimeisenä kilpailupäivänä Sävsjössä 7.1. Hän voitti miesjunioreiden sarjan hienolla sekä peruskilpailun, että finaalin tuloksella. Sebastianin peruskilpailujen tulokset olivat tasaisen hyviä ja hän selvitti itsensä ainoana suomalaisena kivääriampujana loppukilpailuun kaikkina kilpailupäivinä. Finaaliammunta oli aluksi vaikeaa mutta lauantain kilpailussa kaikki osui kohdalleen. Peruskilpailun tulos 621p on vain 0,6p alle Suomen ennätyksen ja jännittävä finaali päättyi tulokseen 247,8p – 0,5p Suomen ennätyksestä. Anders Henricsson SWE oli toinen ja Sebastianin koulukaveri Kongsvingeristä Benjamin Karlsen kolmas.

Henna Viljanen oli KSF:n toinen finalisti kun hän selvitti itsensä lauantain finaaliin hyvällä tuloksella 411,2 sijoittuen lopulta 8. Jenna Kuisma oli myös lähellä finaalipaikkaa jääden siitä ainoastaan 0,3p sijoittuen 11.

Katarina Långström oli naisten sarjassa parhaimmillaan 30. tuloksella 408p ja Aina Kivi 44. tuloksella 406,1

Swedish Cup on kovan luokan kansainvälinen kilpailu joka tänä vuonna keräsi 612 osallistujaa 12 maasta, suomalaisia oli mukana 100. Swedish Cup koostuu kolmesta eri päivinä ammuttavista kilpailuista.

Anders Henricsson SWE. Sebastian Långström FIN ja Benjamin Karlsen NOR. Kuva Svenska Skyttesportförbundet.

Henna Viljanen FIN, keskellä, naisjunioreiden finaalissa 7.1. Kuva: Svenska Skyttesportförbundet.

Täydellinen tulosluettelo:

http://www.skyttesport.se/globalassets/svenska-skyttesportforbundet-swedish-cup/dokument/resultat/resultlist-2017.pdf

Svenska Skyttesportförbundetin kuvat:

https://www.flickr.com/photos/105063836@N07/sets/

PÄÄTÖSKILPAILU

Ilahduttavan moni osallistui syksyn päätöskilpailuun 12.12. Kisakalliossa ja 13.12. Gesterbyssä

Tulokset:

Menestystä Espoossa ja Turussa. Melinda, Artturi ja Sebastian voittivat

Esbo Träffen 16-18.12. alkoi KSF:ltä hyvin perjantaina kun Melinda Moring N16 ja Artturi Aarni 11-14A voittivat omat sarjansa. Melinda tähtäsi 391,6 ja Artturi 188p. Sebastian joka nyt on hyvässä kunnossa voitti M20 sarjan sunnuntaina tuloksella 619,3p joka on ainoastaan 0,5p alle Suomen ennätyksen. Sandra Moring  sarjassa N16 ja Katarina Långström naisten sarjassa sijoittuivat kolmansiksi.

Palkintojen jako N16, Voittaja Melinda Moring KSF, kakkonen Pauliina Jännes ESF ja kolmas Sandra Moring KSF Kuva Kim Moring

Artturi Aarni KSF on aloittanut kilpailu-uransa vakuuttavasti ja hätyttelee jo 9,5 keskivauhtia. Kuva Kim Moring

Täydellinen tulosluettelo Esboträffenistä:

http://www.esboskytte.fi/kevyt/Esbotraffen/2016/ET2016_tulokset.pdf

Sebastian osoitti hyvää tuloskuntoa myös Kupittaan kisoissa Turussa 10-11.12 Kysymyksessä oli EM-näyttökilpailu ja Sebastian voitti sekä peruskilpailun että finaalin sarjassa M20. Peruskilpailu ammuttiin paperitauluihin ja kokolukuvoittotulos oli 592p. Finaalissa Sebastian tähtäsi 204.7p

Sebastian Långström Kupittaan kisoissa. Kuva Turun Seudun Ampujat

Kupittaan kisojen M20 sarjan finaalitulokset:

https://www.turunseudunampujat.fi/@Bin/452001/MLRes+Final+IK+M20.pdf

Täydellinen tulosluettelo:

https://www.turunseudunampujat.fi/@Bin/451877/44.+Kupittaan+kisojen+tulokset.pdf

 

 

 

Sebastian ykkönen Kankaanpää Openissa

Sebastian Långström voitti miesjunioreiden sarjan tuloksella 616,8p Kankaanpään Open-kilpailussa joka käytiin 18-20.11.

Kuva Kankaanpään Ampumaurheilijat

Kilpailu oli tärkeä koska kysymyksessä oli EM-näyttökilpailu ja maan M20-eliitti oli paikalla. Kakkonen oli KuusA:n Roope Pohjoisaho tuloksella 616,7p ja kolmas PAS:n Matias Kiuri 614p.

Täydellinen tulosluettelo

 

SYYSKOKOUS 24.11. KLO.18.00

Kyrkslätt Skytteförening KSF rf kutsu jäsenensä syyskokoukseen 24.11. klo. 18.00. Kokous pidetään Kyrkslätt Gymnasiumin luokassa A53, Gesterbynkaari 3.

Asialistalla ovat sääntömääräiset asiat sekä Gesterbyn ja Vuohimäen ampumarataprojektien tilannekatsaus.

Tervetuloa

Hallitus

POLISH OPEN: SEBASTIANILLE HOPEAA TOISENA KILPAILUPÄIVÄNÄ

Sebastian sijoittui toiseksi Polish Openissa toisena kilpailupäivänä 26.11. Keskinkertaisen peruskilpailun jälkeen jossa sijoitus oli viides aloitti Sebastian finaalin vahvasti ja johti kilpailua aina 5 viimeiseen laukaukseen asti. Ero voittaajaan Ukrainan Kyryll Koziukiin jäi pieneksi 0,3p. Kolmas oli Ukrainan Dymytro Omelianenko.

Avauspäivänä 25.11 sijoitus oli kolmas hyvällä peruskilpailun tuloksella 617.1p joka samalla on EM-karsintaraja. Avauspäivän kilpailu oli näyttökilpailu ennen valintoja talven EM-kisoihin. Voittaja oli tässäkin kilpailussa Ukrainan Kyryll Koziuk tuloksella 620,9p ja toinen oli Dymytro Omelianenko tuloksella 620,5 niinikään Ukrainasta.

Polish Open on yhä suositumpi kilpailu. Tänä vuonna sarjassa M20 oli 64 osallistujaa, lähinnä Itä-Euoroopasta,

Täydellinen tulosluettelo

Kuva: Katarina Långström

ILMA-ASEKAUDEN AVAUS LOVIISASSA

Loviisan ilma-asekisat 29-30.10 ovat monelle ilma-aseampujalle ensimmäinen kilpailu syksyllä. Tänäkin vuonna mukana oli KSF-läisiä ja he osoittivat hyvää tuloskuntoa.

Petra Liljeberg voitti naisten sarjan tuloksella 385p. Sunnuntain toinen kultamitali meni Emma Maliselle sarjassa VT12 tuloksella 169p. Juha Malinen oli M18 sarjan toinen tuloksella 535p. N16 sarjassa Melinda Moring oli kolmas tuloksella 363p ja Sandra Moring neljäs tuloksella 356p. Casimir Munck oli M16 sarjan neljäs tuloksella 371p ja Jan Liljeberg miesten sarjan neljäs tuloksella 540p.

  Emma Malinen ja kultainen mitali.

SUOMELLE KULTAA  EYL FINAALISSA ITALIASSA

Suomen nuoret ampujat voittivat 14-16.10 Italian Bolognassa käydyn EYL finaalin kukistamalla Venäjän joukkueen kultaottelussa. Suomen joukkue voitti myös kaikki alkuryhmänsä ottelut.

Suomen joukkue odottamassa loppuottelun alkamista.


KSF:ssä joukkuessa olivat mukana Sebastian Långström sekä Kirsi Rönnkvist joka toimii joukkuejohtajana. Suomen joukkueen muut jäseneet olivat Jenna Kuisma (PAS), Marianne Palo (IMAS) ja Cristian Friman (ESF). Joukkue on harjoitellut yhdessä Ari Dufvelinin johdolla. Tulosluettelo.

KSF järjesti pohjoisen lohkon karsintakilpailun huhtikuussa Kisakallion Urheiluopistolla.

Ampumaurheilukoulu alkaa 18.10

Gesterbyn ilma-aseradan muutostyöt ovat nyt loppusuoralla ja KSF:n ampumaurheilukoulu ilma-aseilla käynnistyy 18.10 . Ampumaurheilukoulu on lähinnä tarkoitettu 6-20 vuotiaille nuorille.
 
Aloittamme tiistaina 18.10 klo 18:00 uusien ampujien imoittautumisella, muutta ennakkoilmoittautuminen Michael Liljebergille on toivottava.
 
Aikaisemmijn osallistuneet ampujille harjoitukset alkavat keskiviikkona 19.10 klo 18:00. Ennakkoilmoittautuminen Mickelle
 
Ampumakoulun maksu.   50 €
 
Paikka:   Ima-aserata, Gesterbyn väestösuoja ruotsinkieleisen koulukeskuksen takana    
Osoite:    Gesterbynkaari 10, 02400 Kirkkonummit
 
Michael Liljeberg
michael.liljeberg@helsinki.fi
050-5704205

Kesäkauden päättäjäiset 9.10.2016 Sipoossa

Nyt se sitten taas tuli, siis syksy. Ja kuten viime syksynä juhlimme kesän ruutikauden ja syksyn tuloa päätöspaukuilla. Kokeillemme myös tänä vuonna haulikkoammunta Sibbo Skyttegilletin radalla 9.10.2016 kl. 10:00—16:00.

Aamupäivällä kaikki pääsevät harjoittelemaan haulikko ammunta Jarmon Rosenqvistin opastuksella kuten viime syksynä. Iltapäivällä ammutaan sitten leikkimielinen seurakilpailu 10-15 kiekolla

Grillimakkara ja muuta hyvää on myös tarjoilla. Myös tänä vuonna ovat muut perheenjäsenet ja ystävät tervetulleita mukaan.

Lue lisä ja ilmoittaudu

Liikuntapäivä suunnitteilla

Lähiviikkojen aikana on tarkoitus järjestää liikuntapäivä. Seuraa nettisivua ja/tai ole yhteydessä Ariin

SM Hopeaa Sebastianille

 Kuva: Aina Kivi

KSF:n mitalisaldo kesän ruutiaseiden SM-kilpailuissa karttui 31.7. Inkoossa hopeamitalilla miesjunioreiden sarjassa. Sebastian Långström onnistui hyvin asentokilpailussa ja sai täysottelun peruskilpailussa kasaan 1155p. Tämä riitti toiseen tilaan ESF:n Cristian Frimanin 1158p jälkeen. Tulostasoa on pidettävä korkeana, maassamme on ollut huomattava kehitys, niin mies- kuin naisjunioreidenkin keskuudessa. Finaalissa tuli myös toinen tila Cristianin viedessä voiton. Kolmas oli SA:n Riku Koskela

GESTERBYN RATA SANEERATAAN

Kunta saneeraa väestösuojan talotekniikkaa ja KSF yhteistyössä Porkkalan Ampujien kanssa ampumaratatilaa. Muun muassa ilmastointi uusitaan ja rakennetaan uudet ampumapöydät sekä säilytystilat. Lattia ja seinät maalataan samalla kun järjestellään ratalaitteet uudelleen. KSF on hankkinut sähköiset taululaitteet joita voidaan käyttää tilapäisesti radalla silloin kun eivät ole muussa käytössä.

Saneerauksen takia rata on suljettu elo-syyskuussa. Töiden on määrä oilla valmiina viimeistään syyskuun loppuun mennessä

KESän ohjelma inkoossa, Pienoiskivääri ja pistooli

Ilmoittaudu jäsensivuston kautta, tai Kim Moringille: kim.moring@rexel.fi

Koko kesän ohjelma

EMMA JA SEBASTIAN EM-kisoihin

Emma Numminen ja Sebastian Långström edustavat Suomea nuorten 12.6 Tallinnassa alkavissa nuorten ruutiaseiden EM-kisoissa. 

Emma kilpailee naisjunioreiden sarjassa lajinaan 25m urheilupistooli. Sebastian osallistuu miesjunioreiden 50m kiväärin 3*40 laukauksen täysotteluun. 

Kilpailuja voi seurata nettiosoitteissa  www.results.sius.com ja http://www.esc-shooting.org/

SM Pronssia Emmalle

Pistoolin ikäkausisarjojen Suomen mestaruuskilpailut käytiin Mikkelissä 22-24.7. Emma Numminen, KSF sijoittui pronssille naisjunioreiden urheilupistoolikilpailussa peruskilpailun parhaalla tuloksella 538p. Semifinaalissa Emma saavutti 3 pistettä ja selvitti itsensä pronssiotteluun. Pronssiottelussa Emma voitti kilpakumppaninsa Maija Pärrin, RSA pistein 8-6. Kulta meni MA:n Julia Palmgrenille joka voitti hopeamitalistin  KarMAS:in Venla Bergin pistein 7-1.

Emma osallistui myös ainoana kilpailijana N20 sarjan 50m pistoolikilpailuun kelpo tuloksella 511p

Asevelvollisuuttaan suorittava Emma osallistuu sotilaiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin ja on hyvissä asemissa myös nimettäessä Suomen joukkuetta siviili-PM-kisoihin

SM-pronssia Katarinalle

Naisten sarjan 3*20ls pk mitalikolmikko. Kultaa Katariina Laine HlAS, Hopeaa Emmi Hyrkäs Hahlo, Pronssia Katariina Långström KSF. Kuva Joni Stenström

Pienoiskiväärin yleisten sarjojen suomenmestaruuskilpailut käytiin tuulisissa olosuhteissa Inkoossa 15-17.7. Parhaiten onnistui Katarina Långström joka sijoittui pronssille naisten asentokilpailussa peruskilpailun tuloksella 569p. Petra Liljeberg oli 26. tuloksella 540p. Katarina teki hyvää jälkeä myös makuukilpailussa sijoittuen kuudenneksi tuloksella 614,9p. Petra Liljeberg oli makuukilpailussa 14. tuloksella 604p.

Miesten asentokilpailussa Sebastian Långström sijoittui viidenneksi uudella henkilökohtaisella peruskilpailun tuloksella 1160p. Kun vuorossa oli miesten makuukisa, tuuli yltyi entisestään ja KSF:n ampujat olivat vaikeuksissa. Sebastian joutui tyytymään tulokseen 604,7p joka riitti 26. tilaan. Jan Liljeberg ja Casimir Munck ampuivat karsintaerissä 588,4p sekä 570,2p mikä ei riittänyt paikkaan varsinaisessa kilpailussa.

RADIO EXTREM GESTERBYN RADALLA 2.6

Radio Extrem kokeili ilmakivääriammuntaa Petran kanssa Gesterbyn radalla 2.6
Lähetys on kuunneltavissa yle-areenassa 30pv ajan. Radio Extrem, stiftelsen 2.6.klo.14.00, ammuntaosuus alkaa noin 02.00 kohdalla.
 

KSF SEURATAKIT OVAT NYT TULLEET

Uudet seuratakit ovat nyt tulleet. MIchael puh. 050-570 4205 antaa lisätietoja.

TOMMENS STÖDSKYTTE

Naapuriseuramme, Raseborgs Skyttar järjesti perinteisen talvikauden päätöskilpailun, Tommens Stödskytte, jolla on paljon ystäviä. Tänäkin vuonna KSF osallistui leveällä rintamalla. Kilpailussa on sarjat kaikille ikäryhmille, äideille ja isille. Kaikki ampuvat istumatuelta ja tulostaso on korkea.

Jimmy Skogbergin kilpailun viimeinen laukaus ei voisi olla parempi, 10,9, hieno sarja kaiken kaikkiaan. Kilpailun paras tulos oli KSF:n Petra Liljebergin, 317,7 kolmenkymmenen laukauksen kisassa. Keskiarvo on melkein 10,6! Täydellinen tulosluettelo;

http://www.raseborgsskyttar.fi/wp-content/uploads/2016/03/Resultat.pdf

 

EUROPEAN YOUTH LEAGUE QUALIFICATION, 22-24.4. IMAGES

Kuvia Euroopan nuorisoliigan pohjoisen alueen karsintakilpailusta 22-24.4.2016 Kisakalliossa. Kuvat: Lars Rönnqvist

Suomen kiväärijoukkue sijoittui toiseksi erittäin tasaväkisen kamppailun jälkeen Ruotsia vastaan. Peruskilpailu (4*40ls) päättyi  tasan. Suomi meni niukkaan johtoon ensimmäisen sarjan jälkeen. Ruotsi tasoitti toisessa ja meni johtoon kolmannessa. Suomi vuorostaan tasoitti viimeisillä laukauksilla ja edessä oli shoot off. Ensimmäinen shoot-off-sarjakaan ei tuonot ratkaisua, vasta toinen. Ruotsi voitti 0,2p pisteen turvin. Ruotsin ja Suomen kiväärijoukkuieden loppukilpailu edusti parasta mitä ampumaurheilu pystyy tarjoamaan. Kts raportti, ESC. Toinen tila tarkoittaa, että Suomen joukkue kilpailee finaalissa Italiassa lokakuussa. Suomen joukkueessa kilpailivat: Cristian Friman ESF, Jenna Kuisma PAS, Sebastian Långström KSF ja Marianne Palo IMAS. Joukkueen johtaja oli Ari Dufvelin.

Liettua otti selvän voiton pistoolikilpailussa ennen Puolaa.

Kilpailu oli tärkein ja näkyvin KSF:n järjestämä. Kaikki sujui hyvin ja ampujat olivat tyytyväisiä sekä kilpailujärjestelyihin, että Kisakallioon kilpailupaikkana. Yhteistyö Rauman Seudun Urheiluampujien kanssa, joka hoiti teknisen tulospalvelun ja mm netti-tv-lähetykset, oli hedelmällistä.

Jan Henrik Nygård teki hyvää työtä kilpailunjohtajana, Kirsi Rönnqvist ammunnanjohtajana ja, Georg Peter Björqvist kilpailutuomarina. Kansainvälisen kilpailun järjestäminen on vaativa tehtävä josta seuran organisaatio suoriutui kiitettävästi. Muun muassa Annett Dufvelinin ja Emma Nummisen panokset olivat myös ratkaisevia. Emma valitsi kilpailun aikana soitettavan musiikin, EYL kilpailut käydään pop-musiikin soidessa.

Christer Lassuksen SFS, panos oli myös vahva. Hän konvertoi tulokset EYL-pisteytyksen mukaisiksi.

Lennart Långström

AMPUMAURHEILUKOULUN JA JUNIORIEN PÄÄSTÖSKILPAILU

KSF:n ampumaurheilukoulun ja juniorien päätöskilpailu ilma-aseilla kisailtiin Kisakalliossa 23.3.2016. Tällä kerralla myös valmentajat, toimitsijat ja vanhemmat osallistuivat omassa tuki luokassa. Ilmaa-asekausi toki jatkuu vielä huhtikuussa Gesterbyn radalla. Lisää infoa kotisivulla lähiaikoina.        Tulokset

SEBASTIAN KIPLAILI ISAS Dortmund:SSA 18-20.2016

Yhtä aikaa Turun SM-kisojen kanssa järjestettiin Saksan Dortmundissa kansainväliset kesäkauden avajaiskilpailut. Sebastian Långström kuului NTG Kongsvingerin joukkueeseen, vaikka edustikin henkilökohtaisesti Suomea. Sebastian selvitti itsensä sekä pienoiskiväärin täysottelun, että ilmakiväärin finaaliin, sijoittuen lopullisesti kahdeksanneksi ja neljänneksi. Ilmakiväärin peruskilpailussa hän oli toiseksi paras tuloksella 616,8..   Tuloslista

Emma tähtäsi ilmapistoolin Suomen mestaruuden

lmapistoolin 20v. naisjunioreiden Suomen mestari on KSF:n Emma Numminen. Emma onnistui täydellisesti SM-kisoissa Turussa, Kupittaan hallissa 19.3.   Emma osallistui myös sunnuntaina naisten kisaan ja oli peruskilpailun paras upealla tuloksella 374. Lue lisää

Harrastamisen hinta

Opetus- ja kulttuuriministeri Grahn-Laasonen on asettanut työryhmän selvittämään, miten lasten liikunnan harrastamisen kohonneita kustannuksia voidaan alentaa. Liikunta-harrastamisen ja kilpaurheilun kustannukset liikunta- ja urheiluseuroissa ovat keskimäärin nousseet.   Lisää

KYPS TULOSSEURANTA

KSF ottaa käyttöön tulosseurannan, asiasta kiinnostuneiden urheilijoiden osalta. Seurannalla kerätään tilastotietoa ja ylläpidetään rankingtaulukoita eri lajeille. Lue lisää

SFSM PORVOOSSA 5.3.2016

                        

SFSM on niitä kilpailuja joihin KSF perinteelisesti osallistuu laajalla rintamalla. Mestaruuskilpailussa on sarjat jokaiselle, 8 vuotiaista aina veteraaniluokkiin. Näissä kilpailuissa pääsivät varsinkin seuran eri ikäiset juniorit näyttämään taitonsa ja tänäkin vuonna nähtiin ilahduttavan monta menestystä.  Lue lisää

MASALAN AMPUMARATA ON NYT SULJETTU!

                                            

Ampuminen Masalan ampumaradalla on päättynyt  31.12.2015.
 
Maanomistaja EKE-yhtiöt aloittaa alueen maasto- ja rakennnustyöt ja on kieltänyt kaikki ampuminen alueella. KSF kiittä  vuosista jonka aikana olemme saanneet käyttää aluetta toiminallemme.

Olemme sopineet Inkoon radan käytöstä Raseborgs Skyttar seuran kanssa ja 50m ja 25m lajien toiminta siirtyy sinne. Lisää infoa järjestelyistä keväämmällä ruutikauden lahestyessä.

KSF Nuoret menestyivät Espoo Open:ssa 9-10.1.2016

   Kuva: Pekka Malinen

Emma Malinen, keskellä, oli 12v vastapainotukisarjan paras

Emma Malinen KSF oli 12v vastapaino-tukisarjan paras tuloksella 177. Toiseksi tuli Alissa Wanne ESF 150 ja kolmanneksi Taru Niemelä K-UAS tuloksella 135. Sarjassa N16 vei voiton Melinda Moring KSF tuloksella 372,7 ennen kaksoissisartaan Sandra Moring KSF 365,4.

Poikien M16 sarjassa oli Casimir Munck KSF parhaana suomalaisena toisena tuloksella 390,5. Voitto jäi vain 2,3 pisteen päähän ja voiton vei Viron Markel Mägi 392,8. Kolmas oli Mikko Mantere HlAS 389,8 .

KSF SWEDISH CUP 2016:SSA 3-6.1.2016

KSF ampujat Kirsi Rönnqvist, Katarina Långström, Aina Kivi, Sebastian Långström ja Casimir Munck osallistuivat vuoden Swedish Cup ilma-ase kilpailuun joka perinteen mukaan järjestettiin Sävsjön ampumaurheilukeskuksessa Smålannin maakunnassa. Kiväri juryn jäseneenä oli GP Björkqvist ja Kim Lindholm oli joukkuejohtajan.

Kilpailu oli kovatasoinen 614 osallistuvalla ampujalla jotka pääosin edustivat Pohjoismaita mutta myös eksoottisemmat maat kuten Australia, Iran ja Intia olivat edustettuina. Pilke silmäkulmassa todettiin kilpailujen olevan Suomen suurimmat ilma-asekisat koska Suomesta ampujia oli paikalla yli 100. Kolmena kilpailupäivänä ammuttiin 1 epävirallinen maailmanennätys naisten ilmakiväärissä ja 2 Suomen ennätystä, miesten ilmakiväärillä sekä poikien (M20) ilmapistoolissa.

Ampujamme tekivät hyvää työtä ja pääsivät mukaan 3 finaaliin ja siten pistesijoille. Kirsi kahteen naisten pistoolifinaaliin ja Sebastian poikien kiväärifinaaliin.

Täydellinen tuloskirja löytyy tästä linkistä.

Mainio kuvakirja kisoista löytyy tästä.                                   Teksti ja kuva: Kim Lindholm

SYYSKAUDEN PÄÄTÖSKILPAILU

Ampumaurheiluloulun ja juniorien päätöskilpailu Kisakalliossa 14-15.12.2015

                                                                                                   Tulokset

LÄMMINHENKINEN Esbo-träffen 2015

    

                                                                                Teksti ja kuva: Kim Lindholm

Esbo Skytteförening joka vastaa tämän ennätyskelpoisen EM-katsastuskilpailun järjestelyistä teki alusta alkaen hienoa työtä.

Junioreistamme osallistui 10-vuotiaiden istumatukisarjaan Jimmy Skogberg ja naisten 16v sarjaan Melinda ja Sandra Moring. Miesten 16v sarjaan osallistui Casimir Munck. Urheiluampujamme taistelivat hienosti ja tuliaisina olivat kaiken väriset mitalit. Erityisesti maininnan arvoista on, että ESF:n Cristian Friman ampui sarjassa M16 uuden Suomen ennätyksen 410,0. Lauantain kilpailuun osallistui myös Katarina Långström naisten sarjassa.

Tulosluettelo

Pistesija KATARINALLE PolishOpen kilpailussa Bialystokissa.

 

 

 

Kuva: Kirsi Rönnkvist 

Katarina selvitti itsensä finaliin naisten ilmakiiväärin henkilökohtaisessa kilpailussa 29.11. tuloksella 412,7 joka riitti seitsemänteen sijaan peruskilpailussa. Aina oli 26. tuloksella 402,3.

Finaalissa Katarina paransi sijoitustaan ja tuli kuudenneksi. Kisan voitti Liettuan Juraite Cesynaite tuloksella 206,3.

Miesten ilmakiväärissä Sebastian oli kahdestoista tuloksella 612,3 ja naisten ilmapistoolissa Kirsi sijoittui 21. tuloksella 369 ja Emma 25. tuloksella 363.

KSF on nyt sinettiseura

Kyrkslätt Skytteförening sai sinettinsä syysvuosikokouksen yhteydessä Masalan Ljusdalassa torstaina 19.11,  samassa paikassa missä seura perustettiin 90 vuotta sitten.

 

 

 

  

KSF on kehittänyt toimintaansa viimeksi kuluneiden vuosien aikana määrätietoisesti ja tällaiselle kehitystyölle on ollut seurassa jo pitkään tilaus. Sinettiseurahanke on suorastaan ollut seurajohdon velvollisuus KSF:n mainioita nuoria kohtaan. Seuratoiminnan kaikki kulmakivet; Ampumaurheilukoulu, huippu-urheilu ja harrasteammunta voivat hyvin. Seura tarjoaa mielekästä tekemistä nuorille samalla kun se panostaa voimakkaasti huippuurheiluun, tällä hetkellä jopa kansainväliseen yhteistyöhön. 

Lue lisää                   

 

     

KSF ILMA-ASE LEIRI 26-27.9             

KSF järjestää ilma-ase leirin joka on avoin kailille KSF jäsenille RS-ampumahallissa Tammisaaressa 26-27.9. Ilmoittautumiset viimeistään 23.9 Arille.

Lue lisää

 

  

KOTI SIVULLA HÄIRIÖITÄ

Valitamme koti sivulla esiintyvät häiriöt jotka johtuvat serveri ohjelma ja sivu modulin päivityksestä.

FSI korjaa esiintyvät häiriöt, mutta tämä on kova ja aikaa vievää urakka sillä serverillä on yli 80 eri koti sivua joita käsin täytyy muuttaa.

SM-KULTA SISARUKSET

 

 

KSF:n sisarukset Katarina ja Sebastian Långström voittivat  SM-kultaa miesten ja naisten sarjoissa lauantaina Turussa käydyssä ilma-aseiden SM-kilpailussa.

Ei tällaista varmaan kovin usein ole  tapahtunut, iloitsevat Kata ja Seba kultamitalit kaulassaan

Kuva: Lassi Palo, SAL

Katarina voitti naisten N-sarjan finaalin tuloksella 204,3 oltuaan peruskilpailussa neljäs. Finaali oli jännittävä, sillä ennen viimeistä laukausta Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseuran Marianne Palo johti kilpailua 0,1 pisteellä. Naisten sarjan mestaruus on Katarinalle ensimmäinen. Viime vuoden mestari KSF:n Aina Kivi oli peruskilpailussa 20:s ja Petra Liljeberg 23:s. N-sarjan ilmakivääriin SM-kilpailuihin osallistui 53 ampumaurheilijaa.

1. Katarina Långström, KSF             204,3
2. Marianne Palo, IMAS                     203,7
3. Jenna Kuisma, PAS                      180,7

Miesten M-sarjan finaalin voitti Katarinan pikkuveli 16-vuotias Sebastian tuloksella 201,4 ja voitti selvästi 3,1 hopealla sijoittuneen Lehtimäen Ampujien Jaakko Björkbackan. Sebastian oli peruskilpailussa kolmas tuloksella 615,1. Viimevuoden miesten sarjan mestari Juho Kurki KaA voitti peruskilpailun tuloksella 623,5 mutta sai finaalissa tyytyä pronssiin. M-sarjan ilmakivääriin SM-kilpailuihin osallistui 51 ampumaurheilijaa. KSF:n Jan Liljebergin sijoitus oli 48:s.

1. Sebastian Långström, KSF            201,4
2. Jaakko Björkbacka, LehA               198,3
3. Juho Kurki, KaA                            181,3

KSF:n pistooliampujat Kirsi Rönnqvist ja Emma Numminen osallistuivat naisten N-sarjaan. Peruskilpailussa Kirsin sijoitus oli 9:s tuloksella 383,3 p ja Emman 11:a tuloksella 381,1 p. Kirsi pääsi myös finaaliin jossa loppusijoituksena oli hieno viides sija.

Sebastian EM-kisadebyytissä

Sebastian Långström on nyt tehnyt debyytinsa suuressa kansainvälisessä arvokisassa. Hän osallistui torstaina poikien ilmakiväärin 60 ls EM-2015 kilpailuun Arnheimissa. Hänen tuloksena 610,7 oikeutti sijaan 30. Finaaliraja oli 617,4 ja se on alle hänen Puolassa viime marraskuussa ampuma Suomen ennätys 618,9.

Seba ei ollut ihan tyytyväinen suoritukseensa koska tulos ei vastannut hänen odotuksiaan. Kokemuksena tämä kisa oli kuitenkin sekä antoisa että opettavainen. Tästä on varmasti hyötyä tulevissa arvokisoissa johon hän tietysti tähtää mukaan kilpailemaan.

Sebastian osallistui samana päivänä myös Air50 kilpailun yhdessä Saana Peltosen kanssa. Näytöskilpailussa, jolla ei ole EM status, oli mukana kaikkiaan 25 joukkuetta koostuen tyttöstä ja pojasta. Kukin pari ampui peruskilpailussa 30 min aikana 50 laukausta eli 25 laukausta per urheilija, joten laukauksille jää paljon aikaa. Suomen joukkueen tulos oli 502,6 ja sijoitus 23:s. Mielenkiintoinen ja nopeatempoinen kilpailu oli ampujien kommentti. Air50 on mukana ensi kesäkuussa Bakussa järjestettävien Euroopan kisojen virallisessa kisaohjelmassa.

KSF juhli 90-vuotissyntymäpäiviään Kisakalliossa

  
Kyrkslätt Skytteförening vietti 90-vuotissyntymäpäiviään yhteistyökumppani Kisakallion Urheiluopiston Rantamakasiinissa 28.2.2015 jolloin oli kulunut tasan 90 vuotta seuran perustamisesta.
 
 
 
 

JOUKKUE SM HOPEA KSF NAISILLE

Ilma-aseiden joukkue SM-kisat ratkotiin Ylihärmässä 14-15.2.2015. KSF:n naisten joukkue sijoitui toiseksi erittäin tasaisessa kilpailussa ja hävisi IMASin pienimmällä mahdollisella erolla ts. 1 pisteellä. KSF:n joukkueessa ampiuvat Aina Kivi, Katarina Långström ja Erica Dufvelin. N-luokkaan parhaasta henkilökohtaisesta tuloksesta  395 vastasi Aina.

1. IMAS 1                         1167
2. KSF                             1166
3. Sodakylän Ampujat      1158

Yhteistyösopimus KSF - Kisakallion urheiluopisto

Kyrkslätt Skytteförening ja Kisakallion urheiluopisto ovat solmineet yhteistyösopimuksen ampumaurheilun sekä muiden palveluiden kehittämiseksi.

Yhteistyösopimuksen myötä kummallekin sopijaosapuolelle syntyy uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia ampumaurheilun ja -valmennuksen kehittämiseen. Lisäksi yhteistyö mahdollistaa Kisakallion olemassa olevien urheiluleiri ja kokouspalveluiden kehittämisen sekä laajentamisen.
 
Kyrkslätt Skytteföreningin puheenjohtaja Lennart Långström on iloinen Kisakallion ja ampumaurheiluliiton sekä tietysti oman seuransa välisen yhteistyön syntymisestä
 
Kisakallion yhteistyön ansiosta voimme tarjota urheiluampujillemme mahdollisuuksia harjoitella hyvällä radalla, elektronisilla taululaitteilla, joita seuralla itsellään on rajoitetusti. Seura pystyy myös järjestämään kilpailuja ja leirejä Kisakalliossa. Erityisen mielenkiintoinen on mahdollisuus viikonloppuleirien ja kilpailujen järjestämiseen muonituksineen ja majoituksineen.
 
Kisakallio näkee todella upeana uutena kohderyhmänä ampumaurheilijat. He tuovat aivan uudenlaista tekemistä Kisakalliolle. Ampumaurheilu on maassamme menestyslaji ja opiston tunnettuus kasvaa ja pääsemme tukemaan urheilua ja varsinkin nuoria saamaan mahdollisuuksia kehittää omia taitojaan urheilun saralla, kertoo Urheiluopisto Kisakallion markkinointipäällikkö Harri Hollo.
 
Kisakallion Urheiluopisto on Lohjalla toimiva liikunta-alan valtakunnallinen koulutus- ja valmennuskeskus. Kisakallio tarjoaa korkeatasoiset opiskelumahdollisuudet mm. liikuntaneuvojan tutkintoon, liikunnan ammattitutkintoon ja valmentajan ammattitutkintoon. Kisakallio tarjoaa lisäksi huippuolosuhteet monipuoliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun ja valmentautumiseen mm. voimistelussa, koripallossa, melonnassa, soudussa, jääkiekossa, taitoluistelussa, salibandyssä, lentopallossa, jalkapallossa, suunnistuksessa ja nykyään myös ilma-aseammunnassa. Kisakallion urheiluopiston näkyvimmät ja suurimmat kumppanit ovat Suomen koripalloliiton Susi-jengit sekä Suomen Voimisteluliiton rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun maajoukkueet, jotka ovat valinneet Kisakallion Urheiluopiston omaksi valmennus- ja kehityskeskuksekseen.
 
Yhteistyösopimus astui voimaan 1.1.2015

SEBASTIAN NIMETTY ARNHEMIN EM-KISOIHIN

 
Sebastian Långström on nimetty Suomen joukkueeseen joka matkustaa 2.-9.3.2015 pidettäviin ilma-ase EM-kilpailuihin Hollannin Arnheimissa.
Kilpailu paikoista oli tosi kova tällä kertaa sillä Suomen joukkueeseen valittiin vain 14 urheilijaa.

Kuva: Lassi Palo/SAL

Sebastianin tulokset ovat olleet lupaavia tällä kaudella. Puolessa hän ampui uuden Suomen ennätyksen ja Ruotsin Swedish Cupista tammikuun alussa hänellä oli kotimatkalla kaulassa kaksi pronssimitalia oltuaan finaalissa jokaisena kilpailupäivänä. Tammikuun lopussa pidetyssä München kansanvälisissä kilpailuissa tuli niinikään kaksi hyvää kilpailusuoritusta.

KSFM ILMA-ASEMESTARUUS KISAKALLIOSSA 9-10.2.2015

Tulosluettelo

ILMOITA S-POSTI OSOITTEESI !

Tulemme jatkossa lähettämään KSF- jäsentiedotteet sähköpostitse. Ilmoita mielellään samalla kännykkänumerosi. S-posti ilmoituslomake löytyy Jäsensivuilla.
 

swedish cup-2015: Kirsi ja Sebastian pronssille

KSF oli jälleen menestyneimpiä suomalaisseuroja pohjoismaiden ampumaurheilu vuoden 2015 avaavassa Swedish Cupissa. Uuden Vuoden ja Loppiaisen välillä Ruotsin Sävsjössä käytävä ilma-asekilpailu on ylimoimaisesti alueen suurin kilpailutapahtuma ja keräsi tänä vuonna ennätykselliset 632 osallistujaa, Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta, Saksasta, Hollannista ja Sveitsistä. Suomalaisia oli tänä vuonna lähtöviivalla kaikkiaan 101 ampujaa josta seistemän oli KSF-ampuijia.

Kisatapahtuma on kolmipäiväinen, koostuen kolmesta erillisestä kilpailusta. Lajeina ovat ilmakivääri ja ilmapistooli ja sarjat ovat: naiset, miehet sekä nais- ja miesjuniorit 20 v. Kyrkslätt Skytteförening saavutti yhteensä kolme pronssimitalia, kolmipäiväisen kilpailutapahtuman aikana.

           
Kirsi Rönnqvist sijoittui naisten ilma- pistoolissa kolmanneksi kisojen päätös- päivänä 5.1 finaalissa. Peruskilpailussa hänen tuloksensa oli 375 p.

Kuva: Svenska Sportskytteförbundet

     
 
Sebastian Långström oli miesjunioreiden sarjassa kaksoismitalisti sillä hän nappasi pronssia sekä  4 että 5.1 finaaleissa. Hänen peruskilpailun tulokset olivat 617,9 ja 615,5.
 
Sebastian selviytyi finaaliin myös kisojen avauspäivänä, sijoittuen silloin finaalissa kuudenneksi.

Kuva: Svenska Sportskytteförbundet

Tiensä finaaliin selvitti joka kilpailupäivänä myös ilmapistooliampuja Emma Numminen naisjunioreiden sarjassa, peruskilpailun tuloksilla 365, 365 ja 369, sijoittuen finaaleissa kerran viidenneksi ja kahdesti kuudenneksi.

Muut KSF ampujat kisoissa olivat Aina Kivi, Erika Dufvelin, Katarina Långström sekä Petra ja Janne Liljeberg. Michael Liljeberg toimii joukkuejohtajana.

Swedish Cup 2015 tulosluettelot (pdf) ja valokuvat (Flikr).

KSF mukana matkaiLUmessuilla 15-18.1 Helsingissä

 
   
Helena Kivi perehdytti messuvieraat ammunnan saloihin Visit Karelian ampumahiihtostandillä

Kuva: Lennart Långström

EM-näyttökilpailu Kisakalliossa 1.2.2015

KSF KAUDEN 2014 PÄÄTTÄJÄISET

 

Päätämme ruutiasekauden 2014 kokeilemalla meille uutta lajia eli kiekkojen ammuntaa haulikolla SSG:n ampumaradalla Sipoossa lauantaina 11. lokakuuta klo 10 - 14. Käytössä on myös laser haulikkosimulaattori, joten myös nuorimmat ampujat pääsevät kokeilemaan tätä lajia. Muut halukkaat voivat kuivaharjoitella laitteistolla ensin. Paikalla on myös SSG:n opastaja ja valvoja

Lue lisää

Kisakallion EM-näyttökilpailu

N20 tytöt ampumalinjalla. Kuva KSF/Jani Nygård

Juho Kurki, Riku Koskela, Hanna Pitkänen ja Marianne Palo olivat isänpäivänä Lohjan Kisakallion Urheiluopistossa käydyn ilmakiväärin EM-näyttökilpailun ykkösiä. Järjestelyistä vastasi Kyrkslätt Skytteförening KSF.
 
EM-näyttökilpailu oli järjestyksessä vasta toinen ampumakilpailutapahtuma Kisakalliossa, sillä edellisen päivän Suomi – Viro nuorten ilma-aseiden maaottelu ’korkkasi’ ampumakilpailut Kisakalliossa.

N-sarjan voittaja Hanna Pitkänen
Kuva: Jenna Loimijoki
  
Päivän parhaista tuloksista vastasivat Y-sarjassa    Juho Kurki KaA tuloksella 622,3 sekä N-sarjassa  Hanna Pitkänen TSA tuloksella 414,8.
 
KSF:n  Erica Dufvelin ampui myös hienon kisan N-sarjassa ja oli 4.s tuloksella 404,5,  Katarina Långströmi 5.s tuloksella 402,4. Petra Liljeberg   sijoitus oli 7.s tuloksella 398,8.

Tyttöjen N20 sarjan voittaja oli Marianne Palo IMAS tuloksella 409,8  ja poikien Y20 sarjan voiton vei Riku Koskela SA tuloksella 607,2 ennen Sebastian Långström KSF joka hävisi niukasti tuloksellaan 606,9.
 
   

Katso N-sarjan voittajan haastattelu alla

 

  Katso lisää kuvia kilpailusta
 

SEBASTIANILTA HUIPPUTULOS KALIPER 2014 KISOISSA

KSF:n eliittryhmän ampujat osallistuvat 27-30 maarraskuuta Puolassa Bialystokissa pidettäviin Polish Open Kaliper 2014 kilpailuun. SAL on myös luokitellut kilpailua EM-näyttökilpailuksi.
   
 

Kuva: KSF/Jani Nygård

 

 

KSF:n eliittirymän jäsen Sebastian Långström ampui hienon kilpailun poikien luokassa ja sijoittui tuloksellaann 618,9 perjantain kisassa toiseksi. Tulos on myös Seban uusi ennästys ja ylittää voimassa olevan SE:n 1,o pisteellä.

Myös lauantaina ammunta sujui Sebalta hienosti ja hänen tuloksensa 612,0 oikeutti perus-kilpailussa viidenteen sijaan. Finaalissa Sebastian aloitti hyvin mutta hyvä vire ei pitännyt loppuun asti  ja hänen loppusijoituksensa oli myös tässä kilpailuussa viides. Poikien luokassa kilpaili 70 ampujaa.

Sebastian on viime aikoina harjoitellut ahkerasti ennen Puolan matkaa sanoo että nyt ammunta tuntuu erittäin hyvältä.

Aina Kivi eliittiryhmästä on myös mukan Puolan kisamatkalla. Perjantain kilpailussa Ainan tulos tyttöjen luokassa oli  401,9. Sunnuntain kisassa aina ampui tuloksen 405,9 joka oikeutti 15 sijaan. Sarjaan osallistui 72 ampujaa.

Suomi-Viro-maaottelu Kisakalliossa

KSF ja SAL ovat sopineet Nuorten Suomi–Viro -ilma-asemaaottelun järjestämisestä lauantaina 8. marraskuuta Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.  Maaottelun viralliset harjoitukset pidetään perjantaina 7. marraskuuta. KSF:n Aina Kivi on nimetty Suomen tyttöjen ilmakivääri joukkueeseen.

Tulosluettelo                     Kuvia maaottelusta

AJANKOHTAISTA

Aina ja Sebastian Serbiassa

Aina Kivi ja Sebastian Långström ampuvatt Suomen kiväärijoukuessa European Youth Leaguen loppukilpailussa 2-5. lokakuuta Smederevossa Serbiassa.Lue lisää »

Kaksi 300m SM Kulta

Liljebergin sisarukset ampuivat hyvin 300 m kiväärin Suomen Mestaruuskilpailuissa Lahdessa 30-31.8.2014 ja saavuttivat kisoissa yhteensä kuusi SM-mitalia.Lue lisää »

KATARINA GRANADAN MM-KISOIHIN

Katarina Långström, joka kuuluu KSF:n eliittiryhmään, on yksi niistä urheilijoista jotka SAL on nimennyt Suomen edustus joukkueeseen Espanjan Granadassa 6-8. syyskuuta järjestettäviin MM-kisoihin. Katrina kilpailee naisten kivääri lajeissa.Lue lisää »

PETRA SUOMEN MESTARIKSI MIKKELISSÄ

KSF:n Petra Liljeberg voitti SM-mestaruuden pienoiskivärin luokassa N24 60 ls makuu Mikkelin SM-kisoissaLue lisää »

Petra kilpailee 300 m Eurooppa Cupissa

Petra Liljeberg kilpailee Suomen naismaajoukkueen edustajana 300 m Eurooppa Cupin kilpailuissa LahdessaLue lisää »

Katarina kahteen maailmancup-kilpailuun

Katarina Långström osallistuu Suomen naismaajoukkueen edustajana Saksassa ja Kiinassa järjestettäviin maailmancup-kilpailuihinLue lisää »

KATARINA AMPUI UUDEN SE:n PILSENISSÄ

Katarina Långström, joka kuuluu KSF:n eliittiryhmään, paransi Annikka Sihvosen viikon vanhan Suomen ennätystä Liberation GP kilpailuissa Tshekin Pilsenissä tänään.Lue lisää »

Ainasta juttua Urheiluampuja-lehdessä 2-2014

Lehden vuoden toisessa numerossa on hieno juttu KSF:n nuoresta menestyksekkäästä ampujasta Aina Kivestä. Lue lisää »

ISCH-2014 Hannoverissa

Neljä KSF:n ampujaa osallistui kansainväliseen ISCH-2014 ampumakilpailuun Saksan Hannoverissa 1.-4.5 jossa kisailtiin sekä ilma- että pienoiskiväärillä. KSF:n parhaasta saavutuksesta kovassa kansainvälisessä kilpailussa vastasi Katarina Långström. Lue lisää »

Ilmakivääri-tapahtuma vappuna Kirkkonummella

KSF osallistui myös tänä vuonna Hem och Skola vanhempainyhdistyksen vappupäivänä Gesterbyn koulukeskuksessa järjestettyyn vapputapahtumaan. Lue lisää »