TÄVLINGSANMÄNINGAR

Anmälningar till tävlingar, både KSF:s egna och de  som finns i SAL:s tävlingskalender, med det e-mail formulär som finns på Medlemssidan.

Kontaktuppgifter

    
 
Kyrkslätt Skytteförening KSF r.f.
c/o Michael Liljeberg
Gesterbystigen 10 A 8
02410 KYRKSLÄTT
 
FO-nummer: 2605397-9
 
Ordförande
Lennart Långström
050-532 8524

Skytteskola - Juniorer
Michael Liljeberg
050-570 4205

Inloggning

Aina och Sebastian i Serbien


Aina Kivi och Sebastian Långström ingår i det Finlands gevärslag i European Youth League finalen som avgörs den 2-5 oktober i Smederevo i Serbien

Detta är en lagtävling där varje lag består av tre skyttar i åldern 14-18 år. I det finska gevärslaget är två av skyttarna från KSF; Aina Kivi och Sebastian Långström. Den tredje skytten är Christian Friman från grannföreningen ESF. Laget vann i april denna norra regionens uttagningstävlingarna i Lettland.

Tävlingens upplägg är speciellt. Varje lag rankar sina skyttar och lagen skjuter turvis mot varandra en match på 4 serier a 10 skott per skytt. Skyttarna tävlar mot varandra enligt rankingen och för varje vunnen serie får laget 2 p. Om de två lagen ligger jämt efter det att alla serier är skjutna blir det omskjutning. Varje vunnen match ger sedan laget 1 p

De 8 lag ha kvalificerat sig till finalen är: Österrike, Kroatien, Finland, Ungern, Norge, Ryssland, Serbien och Sverige.

Två FM Guld på 300 m

Syskonen Liljeberg höll sig väl framme vid de Finska Mästerskapen på gevär 300m, som avgjordes i Lahtis den 30-31.8.2014, och kammade hem sammanlagt sex FM-medaljer.Läs mera »

KATARINA TILL VM-TÄVLINGARNA I GRANADA

Katarina Långström, från KSF:s elit grupp, är en av de idrottare som SAL har nominerat till det Finska representations lag som deltar i VM-tävlingarna i Granada i Spanien den 6-20. september. Katarina tävlar i damernas gevärs grenar.Läs mera »

PETRA FINSK MÄSTARE I ST MICHEL

Petra Liljeberg segrade i klassen D24 60 m ligg i de finska mästerskapen på miniatyr gevärsom avgörs i St. Michel 1-3.8.2014.Läs mera »

Petra tävlar i Europa Cup på 300 m

Petra Liljeberg tävlar med det finska damslandslaget i Europa Cup 300 m tävlingarna i LahtisLäs mera »