Kultahippufinaalit 2024 kisattiin onnistuneesti

Lohjan Kisakallioon kokoontui viikonloppuna 6.-7.4.2024 yhteensä 146 lasta ja nuorta 26 ampumaseurasta kisaamaan vuoden 2024 kultahippumitaleista. Lauantaina ohjelmassa oli kivääri- ja pistoolilajien yksilökilpailut ja sunnuntaina Susi Center-hallin ilmapiirin sähköisti yleisön hurjaan kannustukseen siivittänyt ja loppuun saakka jännittävä joukkuekilpailu. Joukkueita kiväärikilpailuun osallistui 24 ja pistoolikisaan 11.

Kultahippufinaalin tulokset löytyvät kisasivuilta: www.santagames.fi. Kilpailussa kokeiltiin myös Youtube-livestriimausta. Parhaimmillaan liveä seurasi yhtäaikaisesti noin 40 henkilöä. Tilastojen mukaan livestriimaus tarjosi lasten ja nuorten vanhemmille ja isovanhemmille tavan seurata lasten ja lastenlasten kilpailua kotoa käsin. Youtube-kanavan tallenteet löydät täältä ja kisakuvia voit katsoa täältä.

Viikonlopun onnistuneisiin kisajärjestelyihin osallistui yhteensä noin 40 toimitsijaa pääosin järjestävistä seuroista KSF:stä ja Simpeleen Hahlosta, mutta myös muista seuroista.

Kiitokset kaikille kisaajille, tukijoukoille ja toimitsijoille!

PS. KSF ja Simpeleen Hahlo järjestävät marraskuussa 2024 kansainväliset ampumakilpailut lapsille ja nuorille Lohjan Kisakalliossa. Katso lisää: www.santagames.fi.

Kategoriat:
Okategoriserade